Bsc Informatiesystemen En Data Wetenschappen

Marbella International University Centre

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc Informatiesystemen En Data Wetenschappen

Marbella International University Centre

Begrijp de mogelijkheden voor en het potentieel van automatisering in het bedrijfsleven, en gebruik geschikte theorie, praktijken en tools voor het verzamelen, analyseren en presenteren van data om effectieve beslissingen te maken.

Duur: 8 semester, 4 jaar

Taal: Engels

Graad toegekend: Bologna geaccrediteerde Bachelor of Science in de informatietechnologie (240 studiepunten)

Tegenwoordig computers zijn essentieel bedrijven te beheren van belangrijke informatie. Elke dag wordt steeds belangrijker innovatie en de toepassing en het beheer van de technologie om waarde voor een bedrijf te creëren in deze steeds hevige concurrentie op de mondiale markten.

Bovendien, de technologie is essentieel in ons dagelijks leven: laptops, mobiele telefoons, websites, medische dossiers, online winkelen, slimme huizen, etc. Bij elk gebruik van de technologie, kan een nieuw record met informatie met betrekking tot een bepaalde activiteit mogelijk worden gevolgd. Alles wat meetbaar kunnen digitaal worden opgeslagen. Daarom is het gemakkelijk om de enorme hoeveelheid gegevens die beschikbaar zijn voor grote multinationals, ziekenhuizen, overheden, luchthavens of onderzoekslaboratoria stel onder vele anderen instellingen. Het kunnen analyseren en te leren zo veel mogelijk van deze gegevens is een echte uitdaging in de IT-gemeenschap om elementen zoals de kosten gerelateerde procedures, beoordeling van klanten of de gezondheid van de mens wereldwijd te verbeteren.

Met deze cursus zullen de studenten in staat zijn om te bepalen hoe aan te pakken en op te lossen real-life problemen op basis van gegevens, evenals waarde te creëren door middel van innovatie en technologie management. Evenals moderne zakelijke concepten, zullen de studenten krijgen zeer relevante IT-vaardigheden die van cruciaal belang voor professioneel succes in de huidige samenleving, de ontwikkeling van hun analytisch, creatief en kritisch denken.

Alle methodieken, concepten, kaders en technologieën die we bieden studenten met zijn wetenschappelijk relevant en zijn uitgeprobeerd en getest door professionals in het bedrijfsleven. We passen nieuw verworven praktijken door middel van betrokken en interactief met de hand-on training in real-world technologieën.

Key Disciplines binnen:

 • Business Strategy
 • Business process management
 • Business Analytics
 • Business & Marketing Intelligence
 • Kunstmatige Intelligentie & Grote Gegevens
 • Data Warehousing & Data-Base Management

Wat je zal bestuderen

Gedurende je studie zul je vaardigheden te ontwikkelen in de volgende gebieden:

 • Business Strategy: Leer hoe te formuleren en implementeren van een succesvolle bedrijfsstrategie. Met name de nadruk op hoe u uw customer value proposition in het streven naar "win" ondanks de steeds hevige concurrentie op de mondiale markten te onderscheiden, en over hoe social media kunnen worden benut in uw voordeel en de kritische succesfactoren in de 21e eeuw.
 • Business Process Management: Ontwikkelen van een inzicht in het belang en het nut van business process modeling. Ervaar de voordelen van het gebruik van een IT-infrastructuur te analyseren, te (her) ontwerp, en het verbeteren van end-to-end core business processen te blijven om klanten te bedienen en concurrerend te blijven. Leer hoe te modelleren, ontwerpen en implementeren van bedrijfsprocessen met een Business Process Management System.
 • Business Analytics: Leer hoe u nieuwe inzichten en begrip van bedrijfsprestaties op basis van gegevens ontwikkelt. Ontwikkel de vereiste vaardigheden en leer de technologieën en praktijken voor het verkennen en onderzoeken van de verleden bedrijfsprestaties om bedrijfsplanning te beheren. Leer hoe u gebruik maakt van statistische analyse, met inbegrip van verklarende en voorspellende modellering, en feitgericht beheer om beslissingen te nemen.
 • Business & Marketing Intelligence: Verkrijg een praktische visie op gegevensverzameling en data-exploitatie. Leer hoe u Market Intelligence-projecten uitvoert: van het ontwerp en de implementatie tot het beslissingsproces. Het bouwproces van dashboards en informatiesystemen op basis van KPI's begrijpen en toepassen om accurate rapporten en oplossingen voor zakelijke problemen en nieuwe marktscenario's te leveren, afhankelijk van het doelgroep of de ontvanger.
 • Kunstmatige Intelligentie & Grote Gegevens: Met elk gebruik van technologie kan een nieuw record met informatie over een bepaalde activiteit mogelijk worden gevolgd. Omgaan met deze informatie is een echte uitdaging in de IT-gemeenschap om elementen zoals de kosten gerelateerde procedures, beoordeling van klanten of de gezondheid van de mens wereldwijd te verbeteren. In dit opzicht leert u hoe u werkelijke problemen op basis van gegevens aanpak en op te lossen; Expertise krijgen in begeleid, onbewust en versterkend leren, dat zijn de drie hoofdtakken van de kunstmatige intelligentie; oplossingen implementeren met behulp van verschillende methoden voor het leren van machines, en leren hoe u voorspellende modellen van verschillende aard (parametrisch en niet parametrisch) kunt bouwen, waarmee u een gebeurtenis van interesse voor een nieuw gegeven record kunt voorspellen.
 • Data Warehousing: Succesvolle bedrijfsanalyse hangt af van de kwaliteit van de data, ervaren analisten die de technologieën en het bedrijfsleven begrijpen en een organisatorische inzet voor data-driven besluitvorming. Leer hoe u gegevens uit meerdere bedrijfssystemen kunt uittrekken, omzetten en integreren in een enkele repository (data warehouse) om succesvolle bedrijfsanalyse uit te voeren.
 • Data-base management: Leer hoe u de gegevens te organiseren om aspecten van de werkelijkheid te modelleren op een manier dat de processen die informatie ondersteunt. Ontwikkel de vaardigheden om databases te ontwerpen, creëren, vragen, bijwerken en beheren met behulp van een database management systeem (DBMS).

Carrièremogelijkheden

Met een BSc in Informatiesystemen en Data Science, verhoogt u onmiddellijk uw inzetbaarheid, waardoor u een felle en welvarende toekomst kunt behalen. Het uitgebreide scala aan kennis, vaardigheden en capaciteiten die MIUC biedt kunt u na te streven:

 • IS en Business Analyst
 • Bedrijfsinformatie Manager
 • Ondernemerscarriere
 • Project Manager
 • Gegevenswetenschapper
 • marketing analist

Toelatingseisen

Rolling Entree - We ontvangen en verwerken applicaties op een continue manier als ze worden verzonden.

Toelatingseisen:

 • High School Certificate Alle kandidaten met een afgeronde middelbare schoolopleiding kunnen een aanvraag indienen. Studenten die een deel van een opleiding aan een andere universiteit of erkende instelling voor hoger onderwijs hebben bestudeerd kunnen zich aanmelden voor een overschrijving.
 • Het bewijs van Engels Proficiency * van de kandidaten die nog niet eerder onderzocht in een Engels sprekende school of country.The tests en minimale scores accepteren wij zijn: - IELTS - 6 - TOEFL iBT - 72 - Cambridge Certificate - B2 - MIUC Engels Test - Pass

Toepassing Ondersteunende documenten:

U moet de volgende documenten bij uw aanvraag te verstrekken:

 • Kopie van het paspoort of identiteitskaart
 • Pasfoto digitale foto
 • Bewijs van Engels Proficiency (Als u niet uit een Engels sprekend land of nog niet eerder onderzocht in het Engels)
 • High School Certificate (officieel vertaald naar het Engels of Spaans)
 • High School Grade Afschriften (officieel vertaald naar het Engels of Spaans)
 • Verklaring van Doel (500 woorden over waarom je wilt studeren aan MIUC, uw verwachtingen en ambities)

* Pre-zittingen cursussen Engels zijn beschikbaar voor degenen die niet voldoen aan de Engels taalvaardigheid eis.

Vergoedingen

De collegegeld omvat het volgende:

 • Cursusregistraties
 • Studiegeld en cursusmaterialen
 • Toegang tot Blackboard Learning
 • Volledige toegang tot de bibliotheek
 • Private ziekteverzekering
 • Visum en immigratie advies en ondersteuning
 • 24/7 dagelijkse studentenondersteuning

9.450,00 € per semester of 18.900,00 € jaarlijks bedrag

* Voor de jaarlijkse betalingen van tevoren bieden wij 5% korting.

* Afgezien van de ziektekostenverzekering die wij u voorzien, moet u ook een reisverzekering indienen die verplicht is voor de visumprocedure.

Alle studenten zijn verplicht zich te registreren voor de cursussen in de eerste week van het semester. Als u geen lessen later in het semester bijwonen, laat u niet vrij van de financiële of academische verplichting voor cursussen waarin u eerder bent ingeschreven. Als u één of meer van uw vakken wilt laten vallen, moet u de cursus (en) officieel laten vallen door u te registreren bij de Student Services.

HET IS DE VERANTWOORDELIJKHEID VAN ELKE STUDENT OM DE UNIVERSITEITSREGULERINGEN TE GEBRUIKEN EN TE VERSTANDEN, ZOALS GEPUBLICEERD IS.

Britse aanvullende kosten: 3.000,00 €

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Marbella International University Centre

Laatst bijgewerkt op November 2, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Feb. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
18,900 EUR
Locations
Spanje - Marbella, Andalusië
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Spanje - Marbella, Andalusië
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Feb. 2019
Spanje - Marbella, Andalusië
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Voor de jaarlijkse betalingen vooraf, bieden wij 5% korting