Bsc logistiek

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Science in de logistiek is een programma dat is ontworpen om de educatieve en professionele behoeften van studenten die willen een carrière in de activiteiten en / of industrieel management te voeren met de nadruk op de logistieke processen, systemen en functies te voldoen. Het programma richt zich op de studie van de theorieën, concepten, methoden en technieken, zowel in het algemeen management en het beheer van logistieke systemen. Daarnaast is het programma dat is ontworpen om de student te voorzien van de noodzakelijke voorbereiding voor afgestudeerde werk in business administration en om te helpen met verder gevorderde studie en voorbereiding voor een dergelijke professionele certificatie-examens, zoals de Amerikaanse productie en voorraadcontrole Society (APICS) en het Instituut for Supply Management (ISM).

Mission Statement

De Logistics Program aan Park University is gewijd aan het verstrekken van de studenten de nodige instrumenten en kennis die nodig is om hun horizon te verbreden en waarde toevoegen aan hun carrière in de competitieve en steeds complexer wordende zakenwereld.

Visie

De Logistics Program aan Park University streeft ernaar om een ​​superieure academische ervaring bieden bij het overbruggen van de kloof tussen het klaslokaal en de industrie. Het programma is toegewijd aan het leveren van innovatieve educatieve mogelijkheden voor studenten die zich voorbereiden op een loopbaan binnen de wereldwijde markt betreden.

Academische Goals

  • Aantoonbare actieve kennis van logistiek en supply chain management.
  • Aantonen dat het vermogen om de vraag beheer uit te voeren om de efficiëntie te verbeteren.
  • Aantonen dat de impact van de logistiek en supply chain operaties op de winstgevendheid van een bedrijf.
  • Aantonen vaardigheden in data mining in logistiek en supply chain onderwerpen en bronnen.
  • Leg uit wat de rol van transport in de Amerikaanse economie.
  • Aantonen dat het vermogen om effectief te communiceren.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Lees meer

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Lees Minder
Parkville , Kansas stad + 1 Meer Minder