Bsc marketing

Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc marketing

Park University

Dit programma is ontworpen om studenten te voorzien van een grondige kennis van de verschillende marketing disciplines. De marketing major studenten met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om te zorgen voor banen in de reclame, persoonlijke verkoop, marketing management, internationale marketing, retail, marketing research en transport onder andere carrière te vinden. Het curriculum is ontworpen om trends in het bedrijfsleven en de industrie te dekken bij het bezien professionele ethiek en sociale verantwoordelijkheid. Een aantal studenten met deze belangrijke stap om af te studeren studie van management, marketing of andere zakelijke specialiteiten.


Academische Goals

  • Blijk geven van begrip van het marketing concept, en de mogelijkheid om de strategische marketing proces te gebruiken om marketing problemen op te lossen en de marketing mogelijkheden te verkennen - Demonstreer de mogelijkheid om kwantitatieve technieken gebruiken om marketing strategieën te analyseren.
  • Aantoonbare actieve kennis van data-integratie en onderzoeksmethodologie en hun plaats in de marketing besluitvorming.
  • Synthetiseren en business / marketing concepten te analyseren, het toepassen van kritisch denken vaardigheden, kennis van mondiale en binnenlandse omgevingen, en een begrip en zorg voor de huurders van de ethiek en sociale verantwoordelijkheid.
  • Blijk geven van begrip van het belang van kennis van de consument en de analyse van de consument.
  • Demonstreer effectieve mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Mission Statement

De missie van de Marketing Program in School of Business Park University is gewijd aan het verstrekken van studenten met de nodige tools en kennis die nodig zijn om hun vermogen om kritisch te denken verbreden, ethisch handelen en waarde toevoegen aan hun marketing carrière in de competitieve en steeds complexer wordende mondiale zakelijke omgeving .

Visie

De Marketing Programma van de School of Business Park University zal de toonaangevende leverancier voor een diversiteit van leerlingen die een hoogwaardig programma dat flexibele systemen en de mogelijkheid om de focus van hun marketing-diploma kiezen biedt willen zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Kansas City, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Parkville, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan