Bsc materiaal techniek

University of Dunaújváros

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc materiaal techniek

University of Dunaújváros

Deze BSc programma biedt de kennis van materiaal ingenieurs die kunnen chemische processen interpreteren en beheersen de materialen te testen en de kenmerken en de structuur van de materialen om ze te veranderen door middel van verschillende technieken te inspecteren en te controleren en te organiseren de materiële productie technologische processen om de vereiste hoge kwaliteit van materialen in massa productie. De studenten van deze opleiding zal een grondige theoretische kennis die toereikend is om hen in staat stellen om verder te gaan met hun studie in de gediplomeerde, master-niveau te verwerven.

Een afgestudeerde Material Engineer staat zal zijn

  • Definiëren en de fysische en chemische processen gebeurt in materiaalsystemen met wiskundige hulpmiddelen, met speciale aandacht beschrijven aan de wetmatigheden van de thermodynamica en kinetiek.

Een afgestudeerde Material Engineer zal kennis van verwerven

  • Het atoom, micro- en macrostructuur van de vaste stoffen, de fundamentele werkwijzen van de structuur en het werkingsprincipe van de basis gereedschappen te testen; - Het principe van de werking van het materiaal produceren van machines en uitrusting; - De essentiële technologie van de metallurgische productie van metalen en legeringen daarvan; - De basistechnologieën van kneedbaar vorming en gieten van de metalen en hun legeringen; - De fundamentele technologie van warmtebehandeling en oppervlaktebehandeling; - De basistechnologieën van de productie keramiek en composietmaterialen; - De basistechnologieën voor de productie van polymeren; - De essentiële technologieën van de verwerking van plastic materialen; - De kwaliteit van het testen en het toezicht op het werk fasen in relatie tot het materiaal technologieën.

toekomstperspectieven

Deze cursus geeft de werkgelegenheid in de volgende sectoren van de industrie: metallurgie, elektronica-industrie, chemische industrie, energie-industrie en machines engineering.

Inhoud en structuur

Tijdens hun studie leerlingen moeten duren tot 210 credits, per semester in totaal 30 studiepunten.

De modules van de studie natuurlijk ook onderworpen aan de volgende gebieden: structuur en eigenschappen van de materialen, coatingtechnologie, de chemie van metalen, keramische materialen, polymeren, metaal technologie, productietechnologie, warmte en vloeistofdynamica, warmtebehandeling en oppervlaktebehandeling, afvalverwerking, keramiek technologie, chemie en materiaalkunde, composieten, het smelten van legeringen, milieubescherming en energetica, mechanica, kwaliteitscontrole, gieten processen, polymeer technologie, kennis van de normen, gereedschap ontwerp, technologische modelleren, de kenmerken en de structuur testen.

In het laatste semester studenten zijn verplicht om hun einddiploma projecten te verwezenlijken en schrijven hun thesis.

vooropleiding

De voorbereidende cursus is bedoeld om studenten te helpen ontwikkelen en versterken van hun vaardigheden die nodig zijn om technische studies met succes voort te zetten bij ons college in het Engels.

Het programma duurt twee semesters (1 academiejaar) en biedt een intensieve training in taal studies (standaard en professionele Engels, Hongaars), interculturele competenties en communicatie, professionele voorbereidende cursussen.

Core modules: Engels taal, de luistervaardigheid, de Hongaarse taal, Professional Engels Taal, interculturele communicatie, voorbereidende cursussen in Wiskunde, Natuurkunde en Scheikunde.

Examen Regeling en de verbetering van de Bachelor Course

Alle studenten die passeren de vooruitgang tests en voldoen aan de eisen (bijvoorbeeld het verwerven van de studiepunten) van de voorbereidende cursus kan automatisch beginnen hun eerste semester werktuigbouwkunde studies aan het College of Dunaújváros.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
3,550 EUR
per jaar.
Locations
Hongarije - Dunaújváros
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Hongarije - Dunaújváros
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan