Bsc Neurowetenschappen

Bishop's University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc Neurowetenschappen

Bishop's University

Psychologie is de wetenschap van hoe we denken, voelen en gedragen. Het is een gebied met zowel globale doel het verbeteren van onze kennis van het menselijk gedrag, evenals het hebben van belangrijke toepassingen voor de lokale en bredere gemeenschap. Studeren Psychologie aan Bishop's is onderdeel van een warme, hechte gemeenschap met vele voordelen.

Sommige van de dingen die je kunt verwachten in Bishop's:

Je bent geen nummer

Als klassen zijn relatief klein, onze studenten zijn in staat om nauw samen te werken met onze vriendelijke, aanspreekbaar professoren. Het is een geruststellend gevoel gekend te zijn door uw naam en uw studentnummer bij het naderen van hen. We zijn bijzonder trots op de kwaliteit van ons onderwijs, met zes van onze faculteit leden te zijn erkend met het onderwijs awards. Boven alles al zijn we beschikbaar voor onze studenten en gaan de extra mijl om ervoor te zorgen dat ze het meeste uit de ervaring van de Bishop's te krijgen, en daarbuiten; ieder jaar een aantal van onze afstudeerders gaan naar Masters en Ph.D. programma's in het hele land en over de hele wereld.

Onderzoeksmogelijkheden in belangrijke actuele gebieden

Hoe kan onze gedachten en gevoelens invloed op onze ervaring van pijn? Waarom is muziek zo belangrijk om zo veel mensen en hoe beïnvloedt onze emoties en handelingen? Is uitstel slecht voor je gezondheid? Waarom hebben sommige mensen gedijen terwijl het leven met een chronische ziekte, terwijl anderen gewoon overleven? Hoe werkt de gezondheid en het tijdsperspectief invloed welzijn? Wat weten we over de hersenen die ons zou helpen om beter te begrijpen gedrag en het gedrag van de meer at-risk bevolking? Hoe kunnen we beter de debilitative effecten van hersenschudding op te sporen? Hoe kunnen we indammen van stigmatisering naar die geconfronteerd worden met een psychische aandoening? Waarom heeft de maatschappij te marginaliseren anderen op basis van hun seksuele, etnische of religieuze identiteit? Hoe gaat deel uitmaken van een taalkundige minderheid effect waargenomen toegang tot de gezondheidszorg? Dit zijn slechts enkele van de belangrijke vragen in de psychologie dat docenten onderzoeken in hun onderzoek. In het bijzonder onze afdeling is de kern van de psychische gezondheid en welzijn cluster onderzoek; een thema dat onlangs is aangemerkt als een van de vier prioriteiten van de universiteit onderzoek.

De psychische gezondheid en welzijn cluster onderzoek is een multidisciplinaire onderzoeksgroep bestond uit leden van het gebied van Sociale Wetenschappen, Geesteswetenschappen, Natuurwetenschappen en Business. De algemene doelstelling is om te produceren en kennis te delen over hoe de psychische gezondheid en het welzijn van individuen en de gemeenschappen die ze leven te verbeteren.

Nieuwe en interessante cursussen

Onze omvang betekent dat niet alleen zijn we in staat om kansen op meer persoonlijke gebieden van belang te bieden, zoals in onze Practicum cursus, waar de gevorderde studenten toegepaste ervaring buiten de klas kan krijgen, maar dat we een evoluerend programma kan hebben waar onze professoren kunnen brengen hun deskundigheid van hun onderzoek naar de klas. Recente toevoegingen aan de opleiding Psychologie zijn: PSY 298 Zen en de Brain (Dr. Mendrek); Deze cursus verkent de oosterse filosofie, zoals meditatie en mindfulness, vanuit een neuropsychologisch perspectief.

PSY 333a Psychologie van Exceptional Development (Dr. Lawford); Dit ervaringsleren cursus is een overzicht van de verschillende soorten uitzonderlijkheid bij kinderen, met inbegrip van een verstandelijke handicap, hoogbegaafdheid, en spraak en taal verschillen.

PSY 442B Practicum (Dr. Charpentier); Deze cursus is volledig praktisch en biedt ervaringsleren kansen. Studenten brengen 6uur / week onder streng toezicht in een van een aantal van de toegepaste instellingen. Field stages zijn mogelijk in het ziekenhuis en de school instellingen, evenals diverse maatschappelijke organisaties.

Het leven buiten het klaslokaal

Als onderdeel van Bishop's is om mogelijkheden ten volle te ontwikkelen; om het vertrouwen te hebben bij de communicatie van uw kennis van het onderwerp en je eigen ideeën, om een ​​breed scala aan vaardigheden en interesses te hebben, en om het leven te benaderen met een open blik. Gedurende het programma, handhaven wij een vaste verbintenis tot de kerncompetenties van de psychologie; kritisch denken en analyse, experimenteel ontwerp en data-analyse, en de kennis van zowel historische theorie en het huidige onderzoek. Onze studenten ook genieten van de vele extra-curriculaire activiteiten, zoals de halfjaarlijkse wijn en kaas wordt gerund door de Undergraduate Psychology Society, waar docenten en studenten komen samen in een mooi herenhuis in Lennoxville.

Waar kan dit leiden mij?

Psychologie is een breed veld dat kan leiden tot een breed scala aan spannende carrière. Onze recent afgestudeerden in het algemeen volgt een van deze drie loopbaanpaden: Ongeveer een derde (vaak onze Honours of Neuroscience afgestudeerden) gaan in academische studies op diverse terreinen van de psychologie (bijvoorbeeld klinische, sociale, cognitieve, Abnormale) of Neuroscience, psycho-educatie, orthofonie en audiologie, Farmacologie, Onderwijs, optometrie, Maatschappelijk Werk, Business, Law of Medicine.

Ongeveer een derde (vaak onze Toegepaste Psychologie afgestudeerden) zijn werkzaam in de psychologie, gezondheid en onderwijs aanverwante gebieden en werken in scholen, maatschappelijke organisaties, non-profit organisatie, CLSCs of ziekenhuizen, internationale hulp, gevangenissen, jeugddiensten, universiteit of particuliere laboratoria etc .

Ongeveer een derde ofwel werken in de publieke sector (bv overheid, gemeentelijke diensten enz.) Of de richting van het bedrijfsleven, hetzij als ondernemers (bijvoorbeeld onderwijs, gezondheidszorg, online services, entertainment, retail, enz.) Of als de werknemers (bijvoorbeeld human resources, verkoop en vertegenwoordiging, management, etc.).

Cursussen & Programma's

Wij bieden een breed scala aan cursussen op alle gebieden van de psychologie, waaronder: persoonlijkheid, fysiologische psychologie, cognitie, motivatie, kind en volwassene ontwikkeling, sociale psychologie en psychopathologie. Aanvullende eisen onder meer de geschiedenis van de psychologie, psychologische statistiek en de methodologie van de experimentele psychologie. Studenten die geïnteresseerd zijn in de toegepaste psychologie kan ook cursussen in de klinische en gezondheidspsychologie, in aanvulling op een practicum cursus die het mogelijk maakt voor toezicht werkervaring buiten het klaslokaal. Pas gerenoveerd experimentele faciliteiten toestaan ​​gevorderde studenten om hun eigen onderzoek uit te voeren onder het directe, individuele begeleiding van een lid van de faculteit. Verschillende professoren in de psychologie-afdeling hebben prijzen voor het onderwijs excellentie ontvangen.

programma's

Studenten worden in eerste instantie opgenomen in een Major-programma. Excellente studenten kunnen dan worden toegelaten tot Honours als zij een cumulatieve gemiddeld meer dan 75% en een goede reputatie (70%) te handhaven in de methodologie en statistieken cursussen. Het Honours programma biedt de kans voor de studenten om hun eigen onderzoek onder de directe, individuele begeleiding van een lid van de faculteit. Dit wordt aanbevolen voor studenten van plan om van toepassing op de graduate school.

Québec studenten die een van de Psychologie programma's met een december en passende achtergrond kunnen meestal volledig ofwel de Major of Honours programma in drie jaar. Studenten die van rang 12 zal normaal gesproken vier jaar.

Major of Honours in Neuroscience (B.Sc.)

Dit programma richt zich op de fysiologische aspecten van de psychologie: de werking van het menselijk brein en de relatie met het menselijk gedrag. Het omvat een aantal fysiologische psychologie, biologie en biochemie cursussen. De sterke wetenschappelijke component maakt dit programma een uitstekende voorbereiding in de richting van graduate school of medicijnen.

Major of Honours in de psychologie - Neuroscience Concentratie

(B.Sc .; 54 en 72 studiepunten)

Dit programma richt zich op de fysiologische aspecten van de psychologie en de hersenen-gedrag relatie. Om de neurowetenschap programma binnen drie jaar af te ronden, moet Quebec studenten met een collegiaal diploma in de wetenschap (DEC), die Wiskunde 201-NYA-05, 201-NYB-05, Natuurkunde 203-NYA-05, 203-NYB-05 bevat in te voeren , Scheikunde 202-NYA-05, 202-NYB-05, and Biology 101-NYA- 05. Studenten die uit andere CEGEP programma's of van de rang 12 nodig zal zijn om de wetenschap voorwaarden voorafgaand aan on- dertaking de neurowetenschappen grote voltooien en zal meestal completeren het diploma in vier jaar. De belangrijkste omvat 39 studiepunten van de kern cursussen en 15 studiepunten of Psychology and Science opties voor een totaal van 54 studiepunten. Het Honours voegt een extra 18 studiepunten voor een totaal van 72 studiepunten.

Toelating tot Psychologie Programma's

Studenten die aan de hand van een ingevulde december zal worden ingediend zijn geordend in een programma van drie jaar. Studenten van buiten Quebec toe te passen op basis van een Ontario OSSD of een Grade 12 of equiv- alent zal worden aanvaard in een programma van vier jaar.

Studenten kunnen normaal te zetten in een Major of Honours psychologie programma vanuit het programma een andere Bishop's, op voorwaarde dat zij een minimumaantal cumulatief gemiddelde van 65% op ten minste 24 studiepunten afgerond Bishop's, of op voorwaarde dat zij hebben aangetoond wan- een proeve van bekwaamheid voor het programma door het bereiken van een gemiddelde van 65% in alle programma-cursussen poging tot (minimaal 12 studiepunten).

Vereisten

Merk op dat alle voorwaarden kan worden voltooid bij Bishop's. Al onze programma's omvatten twee Inleiding tot de psychologie ui- uisites (PSY 101 en PSY 102). Onze Majors / Honours programma's bevatten ook een inleidend Biology (BIO 191 / BIL 191 of BIO 194) vereiste. Deze cursussen moeten binnen de eerste drie semesters van de studie worden afgerond. Deze voorwaarden zal worden afgeweken voor studenten die CEGEP opleidingen hebben afgerond in de psychologie (Inleidende Psychologie en twee andere Psychologie gangen) en Human Biology. Onze psychologie - neurowetenschap programma in- cludes extra science voorwaarden; deze zullen worden afgeweken voor CEGEP bèta-studenten.

toelatingsproces

 1. Maak een GoBishops rekening
 2. Eenmaal ingelogd, klik op "Apply" om toegang te krijgen tot het online sollicitatieformulier.
 3. Vul het aanvraagformulier in en legt dit elektronisch.
 • Een toepassing van $ 75 CAD voor studenten studeren in Canada of een eenmalige vergoeding van $ 100 CAD voor studenten studeren buiten Canada (te betalen met credit card) is vereist op het moment van de online applicatie voor alle diploma / certificaat programma's.
 • Studenten die voor een uitwisselingsprogramma van erkende partner instellingen niet betalen een eenmalige vergoeding.
 • Dienen alle vereiste bewijsstukken naar de Admissions Office.
 • Bishop's University - Admissions Office 2600 rue College Sherbrooke, QC J1M 1Z7 Canada E-mail: admissions@ubishops.ca*
 • Volg de status van uw aanvraag via uw GoBishops account.
 • Admissions bestanden worden beoordeeld op een rollende basis, zodra alle benodigde documenten zijn ontvangen.
 • uitzonderingen: Aanvragen voor de School of Education worden beoordeeld in samenwerking met de School of Education en de meeste aanbiedingen voor onze onderwijsprogramma's zullen niet worden gedaan tot januari of februari van elk jaar. Aanvragen voor onze Music programma's moeten ook worden geëvalueerd op basis van hun auditie. Beslissingen voor dit programma zal niet worden gedaan totdat beide elementen worden beoordeeld.

  Deze school biedt programma's in:
  • Engels


  Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
  Duur & Kosten
  Deze cursus is Campus gesitueerd
  Start Date
  Startdatum
  Sept. 2018
  Duration
  Duur
  3 jaar
  Voltijd
  Information
  Deadline
  Vraag informatie aan
  Fall (September) admission application deadline for residence guarantee.
  Locations
  Canada - Sherbrooke, Quebec
  Startdatum: Sept. 2018
  Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
  Fall (September) admission application deadline for residence guarantee.
  Einddatum Vraag informatie aan
  Dates
  Sept. 2018
  Canada - Sherbrooke, Quebec
  Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
  Fall (September) admission application deadline for residence guarantee.
  Einddatum Vraag informatie aan