Bsc onderscheidingen in de informatica

National College of Ireland

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc onderscheidingen in de informatica

National College of Ireland

BSc Honours in Computing

We zien het werk van de computer ingenieur in onze smartphones, onze zakelijke dienstverlening, het internet en elk aspect van ons leven. Deze groeiende invloed is ook duidelijk in de arbeidsmarkt. IT-professionals zijn in extreem hoge vraag met een tekort aan vaardigheden in het gebied. Deze graad zal u uitrusten om te profiteren van deze kans.

Over deze cursus

NCI's innovatieve BSc (Hons) in Computing zal de programmering en geavanceerde probleemoplossende vaardigheden, om software applicaties die echte wereld problemen op te lossen te creëren geven. Deze spannende cursus zal u worden blootgesteld aan gebieden zoals cloud computing, netwerken en mobiele technologieën, software systemen, gaming en multimedia design, data-analyse, web development, software engineering, algoritmen, kunstmatige intelligentie, het bedrijfsleven en de veiligheid van het netwerk, datacommunicatie, multimedia en mobiel applicatieontwikkeling en nog veel meer. Je zal ook de ontwikkeling van uw creativiteit en communicatieve vaardigheden.

Onze uitgebreide full-time opleiding zal u alle essentiële van de computer en je krijgt dan de gelegenheid om zich te specialiseren in je laatste jaar. U zult modules kiezen uit een van de vijf belangrijke gebieden van de informatica. Deze gespecialiseerde gebieden zal u toelaten om het gebied dat u na te streven die de meeste belangen en zal u een significant voordeel te geven op de arbeidsmarkt. De cursus wordt geleverd in state-of-the-art computer laboratoria door docenten die werkzaam zijn in deze gebieden. Het is praktisch van aard hele gebouw en omvat ook een volledige semester van werkervaring.

Cursus Structuur en Award

Dit undergraduate cursus is een vier jaar graad. De cursus wordt geleid dan 8 semesters met permanente evaluatie gehouden gedurende de cursus en de examens aan het eind van elk semester. Na afloop krijgt u een QQI BSc (Honours) Degree ontvangen Computing op niveau 8 op het nationale kader van kwalificaties. De cursus bereidt studenten ook voor de industrie erkende certificering in toonaangevende technologieën.

Als afgestudeerde van deze cursus zult u:

  • Maak software applicaties op mobiele apparaten, in de cloud, op het web en in gaming met behulp van de nieuwste technologieën.
  • Begrijpen hoe om multimedia te integreren in softwaretoepassingen.
  • Analyseren en interpreteren van gegevens om echte zakelijke problemen aan te pakken.
  • Ontwikkel je zakelijke en interpersoonlijke vaardigheden.
  • Begrijp de cloud computing-paradigma en de gevolgen daarvan voor software, infrastructuur en platforms.

WERKERVARING

De cursus is gericht industrie met een zes maanden stage in het derde jaar. NCI studenten zijn zeer gewild en vullen hun werkervaring in bedrijven als Microsoft, O2, ESB, Wells Fargo, dotMobi, Datalex en Intel.

Wie is de cursus voor?

Deze full-time computing-cursus zal een beroep op studenten die willen de mogelijkheden die informatie- en communicatietechnologie te overwegen. De cursus is bedoeld voor schoolverlaters, oudere studenten en afgestudeerden van QQI niveau 5/6 programma's die willen beginnen aan een cursus van full-time studie.

Carriere Vooruitzichten

In 2015, wordt geschat dat er een tekort van maximaal 864.000 ICT-professionals in de hele EU en de EER zal zijn. Na voltooiing van de BSc (Hons) Computing, kunnen afgestudeerden toetreden tot high tech multinationals, tech start-ups, financiële diensten en consultancy organisaties.

Afgestudeerden hebben gewerkt in organisaties zoals Microsoft, Lionbridge, Hewlett Packard, KPMG, Tapadoo, Realex Payments, OpenNet, Leaseplan, Arvato, Salesforce, Facebook en Vivendi Games.

Typische rollen omvatten Software Developer, Mobile App-ontwikkelaar, IT Support en Project Engineer.

Deze cursus is ook geschikt voor mensen die uiteindelijk willen een carrière na te streven in het onderwijs als het wordt erkend door de Raad Onderwijs computing te leren.

Toelatingseisen

Minimale toelatingseisen zijn een graad C3 of boven in twee Higher onderwerpen niveau, samen met een D3 (Hogere of Ordinary niveau) in vier vakken. Een minimum van graad D3 (Hogere of Ordinary-niveau) moet worden verkregen in het Engels. Een graad D3 in gewone niveau wiskunde is vereist. Toch zal NCI accepteren een klasse E in het hoger niveau wiskunde eens andere eisen is voldaan. De klasse E resultaat zal niet worden meegeteld voor de punten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Ierland - Dublin, County Dublin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Ierland - Dublin, County Dublin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan