Bsc polymeer techniek

Tati University College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc polymeer techniek

Tati University College

The Polymer Construerende Technische Wetenschappen programma is om technische vaardigheden en kennis van polymeer technologen werken in het polymeer en aanverwante bedrijfstakken te leren. De modules zijn zorgvuldig geselecteerd om studenten met wetenschappelijke kennis en technische vaardigheden die in lijn zijn met de huidige ontwikkelingen op het gebied van polymeren uit te rusten. -Skills-based learning systeem kan TATIUC bedoeling realiseren van hoge kwaliteit afgestudeerden in de chemische industrie, petrochemie en polymeren.

Het Diploma is ontworpen om de afgestudeerden te produceren met de mogelijkheid om te werken in het ontwerpen van producten, de verwerking van polymeren, polymeer testen en kwaliteitscontrole velden. Zij zullen worden uitgerust met de kennis van wiskunde, wetenschap en techniek technologie fundamentals. Aan het eind van dit programma zal de student in staat zijn om technische problemen op te lossen, gebruik maken van noodzakelijke vaardigheden en technieken in procesinstallaties en gedragen volgens de beroepsethiek op de werkplek.

PROGRAMMA onderwijsdoelstellingen (PEO) PEO 1 Om goed geïnformeerd en technisch bekwame afgestudeerden die Polymer Construerende Technische Wetenschappen discipline te oefenen in overeenstemming met de eisen bedrijf produceert.

PEO 2 Om afgestudeerden die effectief in de communicatie en effectief rol als individu, teamlid of supervisor te produceren.

PEO 3 Om afgestudeerden die in staat zijn om chemische technologie technologische problemen oplossen innovatief, creatief en ethisch door de duurzame aanpak te produceren.

PEO 4 Om afgestudeerden die reageren in het leven lang leren, loopbaanontwikkeling en ondernemersvaardigheden in de echte wereld te produceren.

PROGRAMMA LEERRESULTATEN

Beschrijving

 • Solliciteer kennis van de wetenschappen en wiskunde fundamentals te Polymer Construerende Technische Wetenschappen veld. (Cognitief)
 • Conduct experimenten en onderzoek in Polymer Construerende Technische Wetenschappen veld. (Psychomotorische)
 • Identificeren en technische problemen effectief op te lossen in Polymer Construerende Technische Wetenschappen. (Cognitief)
 • Effectief communiceren, zowel in geschreven en gesproken met andere medewerkers, professionals en de gemeenschap. (Affectieve)
 • Doeltreffend functioneren als individu of als team in een organisatie. (Affectieve)
 • Gedraag dienovereenkomstig beroepsethiek. (Affectieve)
 • Erken de behoefte aan en deel te nemen aan, levenslang leren en professionele ontwikkeling. (Affectieve)
 • Identificeren van kansen in ondernemerschap. (Affectieve)
 • Demonstreer effectief leiderschap verantwoordelijkheid. (Affectieve)
 • Oefen nodige vaardigheden en technieken in de verwerking van polymeren en testen. (Psychomotorische)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Maleisiƫ - Chukai, Terengganu
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Maleisiƫ - Chukai, Terengganu
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan