Bsc psychologie (Hons)

University of Greenwich

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc psychologie (Hons)

University of Greenwich

BSc Psychologie (Hons)

Psychologie streeft naar geest en gedrag te begrijpen door middel van experimenten, observatie en meting. Dit omvat de studie van de waarneming, aandacht, geheugen en emotie bij volwassenen en kinderen; de sociaal-psychologische processen die onze relaties met elkaar en de samenleving vorm te geven; de ontwikkeling van taal, gedrag, persoonlijkheid en dacht bij kinderen; de biologische processen die het gedrag ten grondslag liggen; en de oorzaken en behandeling van abnormaal gedrag.

Studenten maken kennis met de kerngebieden van de psychologie, evenals het ontvangen van een sterke basis in psychologisch onderzoek methoden. Dit onderdeel richt zich op het leren over hoe psychologisch onderzoek wordt uitgevoerd, geanalyseerd en gerapporteerd door een reeks geleide-learning oefeningen, culminerend in een onafhankelijk onderzoek in het laatste jaar.

De mate is geaccrediteerd door de British Psychological Society en verleent in aanmerking te komen voor de Graduate Basis voor Chartered lidmaatschap (GBC). GBC is noodzakelijk als een student is geïnteresseerd om een ​​gecharterde psycholoog. Om in aanmerking te komen voor GBC, moeten de studenten ten minste een lagere tweede klasse eert bereiken en moeten ook de onafhankelijke onderzoek passeren.

De doelstellingen van het programma zijn:

  • Om een ​​goed begrip van de hersenen, gedrag en ervaring op te doen, en hun complexe interacties
  • De mogelijkheid om theorie en onderzoeksresultaten kritisch te evalueren te ontwikkelen en toe te passen op het leven en de werkgelegenheid situaties
  • Om de historische en conceptuele kwesties rond benaderingen, methoden en paradigma in de psychologie en hun relevantie voor een leven lang leren te begrijpen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
- UK / EU; £ 11.200 voor internationale studenten
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates