BSc Scheikunde

Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc Scheikunde

Park University

In de hedendaagse samenleving, is het duidelijk dat de wetenschap van de chemie niet langer beperkt tot het onderzoekslaboratorium, maar oefent een grote invloed op de sociale, politieke en economische beslissingen op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Chemie is de erkende fysieke basis voor de biologische en psychologische wetenschappen en is belangrijk bij alles in het werk van onze geïndustrialiseerde samenleving. Studenten met een Bachelor's Degree in de chemie die een carrière in de chemische beroep uit te oefenen kan posities in de chemie, geneeskunde, tandheelkunde, diergeneeskunde, laboratorium technologie, of de milieuwetenschappen vinden. Undergrad studenten van plan om te werken in deze velden worden aangemoedigd om de bacheloropleiding in de chemie te overwegen met de nodige minderjarigen in andere disciplines voor hun voorbereidend werk.

De Ministerie van Natuurlijke en Exacte Wetenschappen verwelkomt partnerships met de juiste bedrijven en overheidsinstellingen aan studenten die willen chemie carrière mogelijkheden in Kansas City te verkennen in stageplaatsen in hun grote of een gerelateerd veld te plaatsen. Het Ministerie van Natuurlijke en Exacte Wetenschappen stimuleert actief de studenten om te werken in een dergelijke stageplaatsen in Kansas City of daarbuiten en beschouwt stages als een integraal onderdeel van het curriculum.

De missie van het chemie-programma is om studenten te voorzien van de kennis en vaardigheden in het laboratorium en in theorie om technische informatie in schriftelijke en mondelinge vorm te communiceren. Studenten zullen in staat zijn om kritisch te denken, analytisch, ethisch en zijn probleemoplossers in het echte leven situaties. Zal scheikunde studenten om op te gaan voor verdere opleiding en met succes het vinden van geschikte carrière staat.

De BA of BS-programma in de chemie bereidt de studenten voor op onmiddellijke tewerkstelling, of graduate en professionele school.

Uitstekende cursussen worden aangeboden op het gebied van biologische, fysische, analytische en Anorganische Chemie. Studenten kunnen vakken kiezen op basis van hun interesse. Onze kleine faculteit / student ratio (1:14) helpt om een ​​goede een-op-een interactie tot stand.

Informele discussies in de klas en de deelname studenten in staat om vertrouwen te winnen en de vaardigheden die nodig zijn in de werkende wereld te ontwikkelen. De instrumenten en de laboratoriumtechnieken maken studenten veelzijdiger. Studenten op zoek naar een belangrijke chemie kunnen ervoor kiezen om een ​​minderjarige of tweede grote voegen in een gratis, zoals Biologie, Wiskunde, Informatica of Bedrijfskunde.

Vaardigheden onderwezen

  • Instrumentatie en laboratoriumtechnieken: GC-MS, SCF, AA, UV-Vis, GC, HPLC, IR, ICP. Extracties, chromatografie, titraties, natte monster analyse, organische synthese en kwalitatieve analyse. - Computer: Excel, Word, PowerPoint, Internet Research, Medline, moleculaire modellering. - communicatie: Leren om wetenschappelijke en professionele presentaties in ons colloquium en professioneel schrijven cursussen geven. - onderzoek: Werken binnen de discipline van chemie of doe interdisciplinair onderzoek onder leiding van Park faculteit.

Professional Voorbereiding

Een Bachelor of Science in de chemie kan je voorbereiden op een carrière of graduate studies in de volgende gebieden:

  • Chemie - Biochemie - Onderzoek - Onderwijs - Geneeskunde - Apotheek - Allied Health - Biotechnologie - Environmental Chemistry - Forensic Science - Diergeneeskunde
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Kansas City, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Parkville, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan