Bsc sociale psychologie

Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc sociale psychologie

Park University

Sociale Psychologie combineert de sterke punten van de psychologie en de sociologie. Het bestudeert de "persoon in de situatie", en integreert kennis over individu, groep en organisatorische processen. Sociale psychologie leidt je naar jezelf, anderen en de culturen en samenlevingen waarin wij leven duidelijker, kritisch en volledig te bekijken.

Bachelor of Science in de Sociale Psychologie

Aangeboden face-to-face op de Parkville campus, in de Kansas City gebied als een versneld programma, online, en als een uitgebreid leerprogramma op bepaalde campussen.

Sociale psychologie is een aanpasbaar belangrijke die opleidt voor een breed scala aan carrière mogelijkheden, en het is persoonlijk nuttig in elk facet van je leven dan alleen de werkgelegenheid. Het beschikt u over een set van tools nuttig zijn voor een breed scala van loopbanen in het bedrijfsleven en de industrie, de overheid, toegepast sociaal onderzoek, data-analyse en interpretatie, het beleid en de uitvoering van programma's, het helpen en dienstverlenende beroepen, of voortgezet graduate studie in de psychologie of sociologie . De BS graad vereist een minimum van 120 in totaal krediet uur om af te studeren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Kansas City, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Parkville, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan