Bsc sociale psychologie

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Sociale Psychologie combineert de sterke punten van de psychologie en de sociologie. Het bestudeert de "persoon in de situatie", en integreert kennis over individu, groep en organisatorische processen. Sociale psychologie leidt je naar jezelf, anderen en de culturen en samenlevingen waarin wij leven duidelijker, kritisch en volledig te bekijken.

Bachelor of Science in de Sociale Psychologie

Aangeboden face-to-face op de Parkville campus, in de Kansas City gebied als een versneld programma, online, en als een uitgebreid leerprogramma op bepaalde campussen.

Sociale psychologie is een aanpasbaar belangrijke die opleidt voor een breed scala aan carrière mogelijkheden, en het is persoonlijk nuttig in elk facet van je leven dan alleen de werkgelegenheid. Het beschikt u over een set van tools nuttig zijn voor een breed scala van loopbanen in het bedrijfsleven en de industrie, de overheid, toegepast sociaal onderzoek, data-analyse en interpretatie, het beleid en de uitvoering van programma's, het helpen en dienstverlenende beroepen, of voortgezet graduate studie in de psychologie of sociologie . De BS graad vereist een minimum van 120 in totaal krediet uur om af te studeren.

Laatst bijgewerkt op nov 2014

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Lees meer

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Lees Minder
Parkville , Kansas stad + 1 Meer Minder