Bsc speciale (Hons) in de informatietechnologie

Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc speciale (Hons) in de informatietechnologie

Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT

De vier-jaar BSc Speciale Honours Degree naar mogelijkheden voor studenten om zich te specialiseren in vijf verschillende gebieden te weten:

  • Information Technology
  • informatiesystemen
  • Computer Systems & Networking
  • software engineering
  • Interactive Media
  • Cyberbeveiliging

Studenten kunnen op het gebied van specialisatie te kiezen, afhankelijk van hun voorkeuren en capaciteiten.

SPECIALISATIE

01. Informatietechnologie

De opleiding gespecialiseerd in informatietechnologie heeft betrekking op de meer technische en toegepaste aspecten van IT-discipline, waaronder het ontwerpen van software en software engineering, besturingssystemen, systemen administratie, en technische ondersteuning, alsmede netwerkvorming.

Afgestudeerden van dit programma vindt meestal functies als software engineers, software-ontwikkelaars software architecten, software kwaliteitsborging ingenieurs, web-ontwikkelaars, IT-managers en systeembeheerders.

02. Informatie Systemen

De opleiding gespecialiseerd in Information Systems is geschikt voor degenen die geïnteresseerd zijn in het worden specialisten die zich richten op de integratie van IT-oplossingen en bedrijfsprocessen om de informatie behoeften van het bedrijfsleven en andere bedrijven te ontmoeten, zodat ze op een effectieve en efficiënte manier hun doelstellingen te bereiken.

Afgestudeerden van dit programma vindt meestal een loopbaan als business analisten, systeemanalisten, informatiemanagers en informatiespecialisten.

03. Computer Systems & Networking

De opleiding gespecialiseerd in Computer Systems en Networking dekt de computer engineering aspecten van IT-discipline waaronder computerapparatuur, netwerk engineering, embedded systemen, communicatiesystemen, interface design, en automatisering.

Beschikbare functies voor dergelijke afgestudeerden behoren netwerk engineers, netwerk ontwerpers, systeemontwerpers, systeembeheerders, embedded systemen ontwerpers, embedded software-ontwerpers, Information Systems Auditors, Information Security Managers, Database Administrators, IT-managers en Communicatie Engineers.

04. Software Engineering

De opleiding gespecialiseerd in Software Engineering bereidt zich voor op een professionele carrière door het verstrekken van de noodzakelijke vaardigheden die nodig zijn om op grote schaal software systemen te ontwikkelen. Het combineert een solide basis in requirements engineering, interactie tussen mens en computer, software-analyse en ontwerp, programmering, software kwaliteitsborging, communicatieve vaardigheden en een goed begrip van de maatschappelijke effecten van IT. Afgestudeerden na dit programma te vinden posities als: software engineers, mobiele applicatie-ontwikkelaars, UI engineers, software architecten, ontwikkelaars van games, software kwaliteitsborging ingenieurs.

05. Interactive Media

De opleiding gespecialiseerd in Interactive Media heeft betrekking op de meer technische en toegepaste aspecten van de informatica discipline met inbegrip van web development, digitale beeldbewerking, authoring, animatie en video-editing.

Het programma is geschikt voor degenen die geïnteresseerd zijn in het worden specialisten gericht op multimedia-technologie.

Afgestudeerden van dit programma vinden meestal posities als animator, art director, e-commerce developer, executive producer, grafisch ontwerper of kunstenaar, interactief ontwerper of interface designer.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
3,800 USD
per semester
Locations
Australiƫ - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sri Lanka - Malabe, Westelijke Provincie
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan