Bsc sport & oefening wetenschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een Sport en Bewegen Wetenschappen graad biedt u de undergraduate kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​geaccrediteerde Sport en Bewegen Scientist geworden.

De cursus combineert de drie gebieden van de sport en lichaamsbeweging wetenschappen; psychologie, fysiologie en biomechanica, naast onderzoek en professionele plaatsing. Je zal ook bestuderen interdisciplinaire sport wetenschap modules toe te voegen aan uw programma samen te stellen de drie sport-wetenschappelijke disciplines.

Bij Niveau 4, U zal ondernemen een full-time stage, welke vaardigheden opgedaan tijdens uw eerste studiejaar zal opnemen. Een T Niveau 5, Kunt u kiezen tussen een zes weken fulltime stage of vrijwilligerswerk, die beide zijn 20-krediet modules om ervaring en inzetbaarheid te ontwikkelen.

Onderwijzend personeel op de cursus aanzienlijk betrokken bij het onderzoek, die ervoor zorgt dat veel modules zijn onderzoek geïnformeerd en sommige zijn onderzoek onder leiding. Er zijn mogelijkheden voor u om een ​​onderzoeksproject of scriptie te voltooien op niveau 6, Die kan aansluiten bij het onderzoek belangen van het personeel en de mogelijkheden om werk extern te presenteren. Verder Trinity optreden is een sport en bewegen wetenschap enterprise gerund door de afdeling aanbod coach onderwijs, consultancy en fitness assessments waar studenten kunnen meedoen aan te bieden de eerste hand ervaring van sport en beweging wetenschap.

Voordelen van Sport en Bewegen Wetenschappen

  • Het programma is ontwikkeld om goedkeuring te bereiken van de Britse Vereniging van Sport en Bewegen Wetenschappen (basen). Eisen voor de grondslagen Undergraduate Endorsement Scheme (Bues).
  • Internationale kansen door middel van studie in het buitenland, vrijwilligerswerk of stages in het buitenland.
  • Professionele stages.
  • Er zijn mogelijkheden voor real-life sport en bewegen wetenschap ervaring in het werken met atleten.

Graduate bestemmingen

Afgestudeerden kunnen gaan in een succesvolle carrière als Sport en Bewegen Scientist. Inzetbaarheid vaardigheden ontwikkeld in de loop zal afgestudeerden kansen geven binnen en buiten de sport.

Deze cursus ontwikkelt een reeks van inzetbaarheid vaardigheden als gevolg van de uiteenlopende aard van de verschillende wetenschappelijke domeinen die binnen de cursus. Het zal u ook toelaten om vooruitgang te boeken op een BASES-geaccrediteerde postdoctorale cursus of accrediteren verworven competenties als u een BPS conversie koers en de trein te ondernemen als psycholoog.

Vereisten

Typisch onze inzending aanbieding voor deze graad is 280 UCAS tarief punten.

Je moet meestal een minimum van vijf kwalificaties hebben: ten minste twee van deze moet volledige A2 Levels (of aanvaard gelijkwaardig niveau 3 diploma); ten minste één van deze zou moeten zijn GCSE Engels Taal in de rang C of hoger (of gelijkwaardig niveau 2 diploma). Daarnaast vindt u GCSE in de wiskunde en wetenschap moet in de rang C of hoger.

We beschouwen de meeste kwalificaties in de UCAS tarief.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

When you choose Leeds Trinity University, you choose a university renowned for teaching excellence, highly employable graduates and high student satisfaction. We’re committed to offering a personalise ... Lees meer

When you choose Leeds Trinity University, you choose a university renowned for teaching excellence, highly employable graduates and high student satisfaction. We’re committed to offering a personalised student experience, in a friendly and supportive environment that will allow you to thrive. Lees Minder