Bsc strafrecht administratie

Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc strafrecht administratie

Park University

Het strafrecht administratie programma combineert het Park University traditie van liberal arts onderwijs met een moderne professionele curriculum voorbereiden van afgestudeerden aan het werk in het strafrechtelijk systeem en aanverwante beroepen of gaan naar graduate school. Dit programma biedt een verscheidenheid aan graden, uit de bachelor in Criminal Justice aan de Associate, kleine en certificaat niveau.

De belangrijkste campus van Park University is gelegen op korte afstand van het centrum van Kansas City, en de programma's worden aangeboden op 40 campus centra door het hele land. Naast deze on-campus klasse opties, Park biedt ook online strafrecht klassen.

Het strafrecht administratie programma is onderdeel van College of Liberal Arts and Sciences Park University's. Deze majors zijn ontworpen om afgestudeerden die welbespraakt, geletterd, reflecterende bereiden, en zet zich in voor een leven lang leren en maatschappelijke actie.

Veel van onze docenten hebben een aanzienlijke mate van professionele werkervaring op het gebied van het strafrecht. We bestuderen alle segmenten van het strafrechtelijk systeem, van de rechtshandhaving, via de rechter, om correcties. We hebben gebieden van de concentratie in de rechtshandhaving, correcties, en veiligheid, onder leiding van ervaren professionals. Wij bieden ervaringsgerichte kansen op alle gebieden door middel van stages en bijzondere onderwerpen cursussen. Wij richten ons op kritisch denken, effectief communiceren (zowel mondeling als schriftelijk), waardoor een leven lang leren en werken in een mondiale samenleving door middel van mogelijke internationale studie.

Onze alumni zijn gegaan naar banen in een breed scala van gebieden, waaronder politieagenten, jeugdige officieren, reclassering, security managers en adviseurs met non-profit organisaties te helpen misbruikt volwassenen en kinderen.

Verschillende alumni hebben graduate programma's in het strafrecht en het openbaar bestuur, evenals de wet school afgerond.

Concentratiegebieden

Studenten met als hoofdvak in het strafrecht toediening kan kiezen uit een van de drie gebieden van de concentratie: rechtshandhaving, correcties, en veiligheid. Deze gebieden vereisen twee specifieke cursussen om dat gebied, in aanvulling op de algemene cursussen voor alle majors. Elk gebied van concentratie is gemaakt en herzien door werkende professionals op dat gebied, om het curriculum zo relevant mogelijk voor de huidige strafrecht behoeften.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Kansas City, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Parkville, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan