Bsc techniek informatietechnologie

University of Dunaújváros

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc techniek informatietechnologie

University of Dunaújváros

Specialisaties / Majors:

  • Bedrijfskundige Informatica - netwerken - system engineering - softwaretechnologie Afgestudeerden met een technische achtergrond, de analytische vaardigheden van een ingenieur, plus kennis van informatica hebben tal van carrièremogelijkheden. Voor degenen die hun toekomst zien in de sectoren techniek of bedrijf in een computer ingenieur of IT-specialist rol deze graad is een ideale keuze.

De cursus

Deze BSc programma in de ingenieurswetenschappen Information Technology biedt een brede aanpak van de informatie-technologie, en biedt de studenten met een educatief profiel dat diepgaande informatica deskundigheid wordt gecombineerd met een gedegen kennis in de informatica. Core inhoud van de cursus bestaat uit engineering, informatica en zakelijke onderwerpen. Specialist opties omvatten bedrijfskundige informatica, netwerken, system engineering en software-technologie. Studenten leren hoe de computer architecturen zijn ontworpen; hoe systemen en netwerken exploiteren; hoe software en systemen zijn geprogrammeerd; en hoe nieuwe processen worden uitgevoerd en toegepast. Engineering Informatie Technologie thema's maken veel gebruik van case studies en projectmatig werken; en een breed scala van evaluatiemethoden wordt toegepast.

Redenen om te kiezen Onze engineering Information Technology BSc Course

  • Verwerven van een uitstekende mix van informatica en technische vaardigheden
  • Gain grondige kennis van de software en netwerktechnologieën
  • Ontwikkelen van uitstekende overdraagbare vaardigheden
  • Maak van de gelegenheid om te studeren in een multi-culturele omgeving

toekomstperspectieven

De waardering van zowel de informatica en technische kwesties betekent dat de vooruitzichten van de studenten na het afstuderen zijn uitstekend. De technologische, bestuurlijke en interpersoonlijke vaardigheden en kennis zal leiden tot een breed scala aan carrièremogelijkheden in functies, zoals software-technologie, system engineering, netwerk bouw, elektronica, robotica, project- en kwaliteitsmanagement.

Inhoud en structuur

Tijdens hun studie leerlingen moeten duren tot 210 credits, per semester in totaal 30 studiepunten.

Er zijn zes core modules in elk semester van de eerste drie jaar van het programma.

De kern modules in het eerste jaar zijn voornamelijk afkomstig uit het gebied van de technische wetenschappen, natuurwetenschappen en menswetenschappen. De technische en natuurwetenschappelijk modules introduceren de fundamentele technische en mathematische technieken binnen de context waarin ze worden gebruikt.

Tweede jaar modules in te voeren op het gebied van netwerken en programmering. De programmering modules beginnen met het uitleggen van de werking systemen en het oplossen van problemen op computers.

In het derde jaar, de studenten beginnen hun specialisaties. De leerlingen krijgen vier opties: netwerken, bedrijfskundige informatica, system engineering en software-technologie. Optiemodules of keuzevakken worden ook aangeboden aan de studenten.

In het laatste semester studenten zijn verplicht om hun einddiploma projecten te verwezenlijken en schrijven hun scripties.

vooropleiding

De voorbereidende cursus is bedoeld om studenten te helpen ontwikkelen en versterken van hun vaardigheden die nodig zijn om succesvol voort te zetten engineering en business studies aan onze universiteit in het Engels. Het programma duurt twee semesters (1 academiejaar) en biedt een intensieve training in taal studies (standaard en professionele Engels, Hongaars), interculturele competenties en communicatie, professionele voorbereidende cursussen.

Core Modules: Engels, Luisteren begrip, Hongaarse taal, Basiskennis van ESP in Management, Interculturele Communicatie, Projectmanagement, voorbereidende cursussen in Wiskunde, Economie en Informatica.

Examen Regeling en de verbetering van de Bachelor Course

Alle studenten die passeren de vooruitgang tests en voldoen aan de eisen (bijvoorbeeld het verwerven van de studiepunten) van de voorbereidende cursus kan automatisch beginnen hun eerste semester technische studies aan het College of Dunaújváros.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
3,550 EUR
per jaar.
Locations
Hongarije - Dunaújváros
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Hongarije - Dunaújváros
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan