Bsc technisch beheer

University of Dunaújváros

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc technisch beheer

University of Dunaújváros

De Hongaarse regering verklaarde in 2007 dat de officiële vertaling voor de voorheen Engineering Business Management BSc is Technisch Beheer BSc. De verandering van het Engels naam had geen invloed op de inhoud van de cursus. De kennis die door de opleiding is gelijk met de inhoud van de aangeboden door vele Europese hoger onderwijsinstellingen als Technische Bedrijfskunde bacheloropleiding cursussen. Niveau van de kwalificatie: Bachelor (BSc)

Specialisaties / Majors:

  • Kwaliteitsmanagement - operations management - milieutechniek - logistiek management Afgestudeerden met een technische achtergrond, de analytische vaardigheden van een ingenieur, plus kennis van business en management hebben tal van carrièremogelijkheden. Inspelen op de uitdagingen van de mondiale concurrentie leidt tot een verhoogde vraag naar afgestudeerden, die een interface tussen technisch en commercieel personeel kan bieden. Voor degenen die hun toekomst zien in de technische sector in een bedrijf of het management rol die deze joint degree is een ideale keuze.

De cursus

Deze BSc programma in Technisch Beheer biedt een brede aanpak van engineering en management, biedt de studenten met een educatief profiel dat diepgaande technische vaardigheden combineert met een gedegen kennis van bedrijfskunde en management. Core inhoud van de cursus bestaat uit het bedrijfsleven, management, engineering en technologie onderwerpen. Specialist opties omvatten operations management, quality management, milieu-engineering en logistiek management. Studenten leren hoe de producten worden ontworpen, geproduceerd en op de markt gebracht; hoe nieuwe technologie wordt uitgevoerd en toegepast; en hoe bedrijven en hun menselijke factoren worden beheerd of zelfs financieel gecontroleerd. Business en management onderwerpen maken veel gebruik van case studies en projectmatig werken; en een breed scala van evaluatiemethoden wordt toegepast.

Redenen om te kiezen Onze technisch beheer BSc Course

  • Verwerven van een uitstekende mix van leidinggevende en technische vaardigheden
  • Gain grondig begrip van het ondernemingsklimaat en industrieel beheer
  • Ontwikkelen van uitstekende overdraagbare vaardigheden
  • Maak van de gelegenheid om te studeren in een multi-culturele omgeving

toekomstperspectieven

De waardering voor zowel de zakelijke en technische kwesties betekent dat de vooruitzichten van de studenten na het afstuderen zijn uitstekend. De technologische, bestuurlijke en interpersoonlijke vaardigheden en kennis zal leiden tot een breed scala aan carrièremogelijkheden in functies, zoals project management, product design, kwaliteit management, service en onderhoud.

Inhoud en structuur

Tijdens hun studie leerlingen moeten duren tot 210 credits, per semester in totaal 30 studiepunten. Er zijn zes belangrijkste modules in elk van de eerste drie jaar van het programma.

De kern modules in het eerste jaar zijn voornamelijk afkomstig uit het gebied van de technische wetenschappen, natuurwetenschappen en menswetenschappen. De technische en natuurwetenschappelijk modules introduceren de fundamentele technische en mathematische technieken binnen de context waarin ze worden gebruikt.

Tweede jaar modules introduceren op het gebied van de bedrijfsvoering. De business modules beginnen met het uitleggen van de economische en industriële omgeving waarin ingenieursbureaus moeten werken, dan is de tools en technieken die nodig zijn om een ​​engineering bedrijf succesvol te beheren te introduceren.

Tijdens het derde jaarDe studenten beginnen hun specialisaties. De leerlingen krijgen vier opties: operations management, quality management, milieu-engineering en logistiek management. Optiemodules of keuzevakken worden ook aangeboden aan de studenten. In het laatste semester studenten zijn verplicht om hun einddiploma projecten te verwezenlijken en schrijven hun scripties.

vooropleiding

De voorbereidende cursus is bedoeld om studenten te helpen ontwikkelen en versterken van hun vaardigheden die nodig zijn om succesvol voort te zetten engineering en business studies aan onze universiteit in het Engels. Het programma duurt twee semesters (1 academiejaar) en biedt een intensieve training in taal studies (standaard en professionele Engels, Hongaars), interculturele competenties en communicatie, professionele voorbereidende cursussen.

Core Modules: Engels, Luisteren begrip, Hongaarse taal, Basiskennis van ESP in Management, Interculturele Communicatie, Projectmanagement, voorbereidende cursussen in Wiskunde, Economie, Natuurkunde en Scheikunde.

Examen Regeling en de verbetering van de Bachelor Course

Alle studenten die passeren de vooruitgang tests en voldoen aan de eisen (bijvoorbeeld het verwerven van de studiepunten) van de voorbereidende cursus kan automatisch beginnen hun eerste semester technische studies aan het College of Dunaújváros.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
3,550 EUR
per jaar.
Locations
Hongarije - Dunaújváros
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Hongarije - Dunaújváros
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan