bsc van industrieel ingenieur

Rhine-Waal University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bsc van industrieel ingenieur

Rhine-Waal University of Applied Sciences

BSc Technische Bedrijfskunde

&nbsp

Studie: Vanaf de winter semester 2012/13 in Kleef Campus Duur van de studie: 7 semesters reguliere studietijd voor full-time studie Diploma: Bachelor of Science, B.Sc. taal van de studie: Engels basiscursus: 8 weken tot het einde van het 3e semester studie in het buitenland semester of stage in de 6e Semester Thesis: in de tweede helft van de 7e semester.

&nbsp

Industrieel ingenieur / industrieel ingenieurs zijn "bemiddelaar tussen de werelden. " Door haar uitgebreide opleiding in zowel de technische en wetenschappelijke disciplines en in de Economie vakgebieden ze in staat zijn complexe, interdisciplinaire problemen in de interactie tussen technische haalbaarheid en economische succes te lossen.

&nbsp

Oorspronkelijk ontworpen voor de industriële engineering bestudeert de grondige opleiding van jonge ondernemers.En zelfs vandaag de dag zijn industriële ingenieurs / Wirschaftsingenieurinnen voor internationale generalisten op de schakelpunten van de technologie-georiënteerde bedrijven.

&nbsp

De Bachelor in de Industrial Engineering aan de Universiteit van de Rijn-Waal zet de toon en gaat veel verder dan de loutere samenvoeging van de economie en de technische basis onderwerpen. 

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - Kleef, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates