Bsc web en mobile computing / informatietechnologie

RIT Croatia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc web en mobile computing / informatietechnologie

RIT Croatia

De vierjarige Informatietechnologie / Web en Mobile Computing programma aangeboden bij RIT Kroatië, Dubrovnik en Zagreb, bereidt studenten voor op toekomstige loopbaan in het gebied van de alomtegenwoordige applicatie-ontwikkeling met een user-centric benadering van de schepping applicatie.

Programma overzicht

Om gekwalificeerde studenten te ondersteunen bij de financiering van hun studie, heeft RIT Kroatië verzekerd van meer dan € 350,000.00 voor financiële steun voor de inschrijving in het studiejaar 2017/2018. Beurzen en financiële steun van zijn monetaire fondsen toegepast in de richting van het collegegeld kosten van het bijwonen van de universiteit meer dan vier jaar van studie.

Het curriculum is zeer uitgebreid. Tijdens je studie, ontwikkel je vaardigheden in de informatica, software-ontwikkeling en leren hoe u de back-end code met de front-end user interface te integreren over verschillende talen en platforms. Na voltooiing van je tweede jaar, wordt u aangeboden twee verschillende programma gebieden:

  • Mobile Application Development
  • web applicatie ontwikkeling

Informatietechnologie / Web en Mobile Computing programma bereidt je voor op de volgende gebieden:

  • robuuste ontwikkelaar skillset
  • web-applicatie en database-ontwerp en ontwikkeling
  • mobiele app ontwerp en ontwikkeling
  • het gebruik van bestaande en het creëren van verschillende vormen van web services,
  • de planning, installatie, configuratie, ontwikkelen en onderhouden van webservers
  • het begrijpen van problemen van schaalbaarheid, prestaties en beveiliging in het inzetten van een aanwezigheid op het web

Co-Op Oriëntatie en stageplaatsen

Studenten in het programma zal 800 uur van co-op of stageplaatsen te voltooien. Deze ervaring zal de studenten voor te bereiden op een echte wereld professionele omgeving. Een grote verscheidenheid aan klasse opdrachten en practica bieden studenten de praktische kennis van het werken in MS Windows, Linux en Mac OS X-omgevingen. Leider in het onderwijs van Information Technology / Web en Mobile

Computing Professionals

Het curriculum en de standaarden van het programma zijn volledig afgestemd op de Web en Mobile Computing programma op RIT, waarbij de eerste universiteit in de Verenigde Staten te creëren en een programma opstellen in Web en Mobile Computing was. RIT is de leider in de opleiding van Web en Mobile Computing experts gebleven, het aanbieden van innovatieve programma's en voortdurend de vaststelling van nieuwe trends in de industrie. RIT alumni hebben vaste posities in bedrijven zoals Apple en Microsoft.

De Information Technology / Web en Mobile Computing programma is volledig geaccrediteerd door de Commissie Midden-Staten op het hoger onderwijs in de VS.

Kies een veelbelovende programma

De vraag naar IT / Web en Mobile Computing specialisten en managers groeit gestaag in Kroatië en over de hele wereld. Nieuwe IT / Web en Mobile Computing banen sneller dan de beschikbaarheid van IT / Web en Mobile Computing professionals, wat betekent dat onze alumni kunnen verwachten uitstekende kansen op werk in Kroatië en in het buitenland.

Wereldwijd erkende Amerikaanse graad

Na afronding van je studie, zal u gegeven worden twee diploma's, een internationale Amerikaanse graad aan RIT en een Kroatische diploma van RIT Kroatië. Door het hebben van een dual degree, zal u een extra voordeel hebben als het gaat om het gebruik van tal van carrièremogelijkheden wereldwijd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Kroatië - Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Kroatië - Zagreb
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates