Bsc werktuigbouw

University of Dunaújváros

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc werktuigbouw

University of Dunaújváros

Specialisaties / Majors:

  • Mechatronics - Onderhoud

De cursus

Deze BSc programma in Mechanical Engineering biedt de kennis van de mechanische ingenieurs die in staat zijn om te werken en machines en technische apparatuur, tot machinebouw technologieën installeren en toe te passen, te organiseren en het werk te controleren, en de technische ontwikkeling, onderzoek en planning taken van gemiddelde complexiteit niveau in overeenstemming te vervullen handhaven met de eisen van de arbeidsmarkt; en die hebben diepgaande theoretische kennis die toereikend is om hen in staat stellen om verder te gaan met hun studie in de graduate, meester niveau verworven.

Een afgestudeerd Mechanical Engineer moet kunnen

  • Doe het technisch ontwerp en de bouw van machine-onderdelen, machines, apparatuur, apparaten, gereedschappen; - Uit te werken en het beheer van de productie van de machine structuren, metaal en / of polimer structuren en haar onderdelen; - Doe de diagnostische testen van machines en apparatuur en uit te werken de bijbehorende onderhoud, de betrouwbaarheid en de repairment technologische taken; - Het beheer van de werktuigbouwkundige technologische processen en het onderhoud van machines apparaten te organiseren; - Doe de werking en ontwikkeling van mechatronische systemen; - Doe de werking en ontwikkeling van logistieke en material handling systemen; - Doe de technische controle van de taken van bescherming van het milieu; - Toepassing van milieuvriendelijke technologieën, de industriële omgeving te ontwikkelen en te ontwerpen en produceren van de milieu-bescherming van technische hulpmiddelen; - Doe het ontwerp van bouwkunde apparatuur, voor te bereiden, te organiseren en om de bouw te beheren; - Doe het ontwerp, de productie en het onderhoud van voertuigen en mobiele machines; - Doen de planning, uitvoering, productie en onderhoud van thermodynamische, hydrodynamische en chemische processen; - Vondst oplossing voor arbeidsveiligheid taken.

toekomstperspectieven

Tegenwoordig is er een toenemende vraag op de arbeidsmarkt voor werktuigbouwkundigen. De industriële gebieden van machinale productie, chemische productie en de energiesector vereist bekwame werktuigbouwkundigen aan de werktaken van fabrieken en ontwerpbureaus te doen met betrekking tot technische ontwerp, onderhoud en kwaliteit verzekering.

Inhoud en structuur

Tijdens hun studie leerlingen moeten duren tot 210 credits, per semester in totaal 30 studiepunten.

Er zijn zes belangrijkste modules in elk van de eerste drie jaar van het programma.

De kern modules in het eerste jaar zijn voornamelijk afkomstig uit het gebied van basic engineering onderwerpen en fundamentele natuurwetenschappelijke vakken, zoals Mechanics, Machine Structures Wiskunde, Technische Natuurkunde.

In het tweede en derde jaar voort te zetten de studenten hun studie met professionele basis werktuigbouwkundige onderwerpen (in hydrauliek, pneumatiek, lassen, ontwerp van systemen, CNC-machines, productie planning, etc.) en de onderwerpen in verband met het gebied van hun specialisatie.

In het laatste semester studenten zijn verplicht om hun einddiploma projecten te verwezenlijken en schrijven hun thesis.

vooropleiding

De voorbereidende cursus is bedoeld om studenten te helpen ontwikkelen en versterken van hun vaardigheden die nodig zijn om technische studies met succes voort te zetten bij ons college in het Engels.

Het programma duurt twee semesters (1 academiejaar) en biedt een intensieve training in taal studies (standaard en professionele Engels, Hongaars), interculturele competenties en communicatie, professionele voorbereidende cursussen.

Core modules: Engels taal, de luistervaardigheid, de Hongaarse taal, Professional Engels Taal, interculturele communicatie, voorbereidende cursussen in Wiskunde, Natuurkunde en Scheikunde.

Examen Regeling en de verbetering van de Bachelor Course

Alle studenten die passeren de vooruitgang tests en voldoen aan de eisen (bijvoorbeeld het verwerven van de studiepunten) van de voorbereidende cursus kan automatisch beginnen hun eerste semester werktuigbouwkunde studies aan het College of Dunaújváros.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
3,550 EUR
per jaar.
Locations
Hongarije - Dunaújváros
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Hongarije - Dunaújváros
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan