Bsc wiskunde met business management

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc wiskunde met business management

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

bscmathbusman

Undergraduate opleiding Wiskunde met Business Management BSc G1N2:

Een van de langst gevestigde disciplines, en die ten grondslag liggen vele anderen, de wiskunde is de taal van de wetenschap en techniek en een intellectueel veld in zijn eigen recht. Het spreekt zonder grenzen in de tijd. Het is een discipline die voor altijd up opent voor ons, onthullende nieuwe en fascinerende waarheden en ideeën, en het helpen uit te breiden onze kennis in alle richtingen.

Aan de School of Mathematics in Birmingham zijn we internationaal bekend om onze wereldwijd toonaangevende onderzoek en onderzoek onder leiding van onderwijs en zijn toegewijd aan het verstrekken van een uitdagende, eerste klas, onderwijs voor al onze studenten in een vriendelijke en ondersteunende omgeving. Consequent gerangschikt onder de top Britse Wiskunde centra, blinken we op de ontwikkeling van onze studenten 'denkprocessen, en hen helpt om meer analytisch en in staat om problemen snel te identificeren en op te lossen zijn.

Een warm welkom wordt uitgebreid tot u te komen en samen met ons, zodat wij u kunnen helpen om uit te breiden op uw kennis en begrip van de wereld door de prachtige taal van de wiskunde.

Cursus Details

De Wiskunde met Business Management BSc bachelordiploma cursus is ontworpen om u voor te bereiden voor high-level management posities en is een geïntegreerd programma van de wiskunde en business-gerelateerde onderwerpen.

Hoe weet u dat u met uw bedrijf zo efficiënt en rendabel mogelijk? Van het ontwerpen van het bieden regels voor het verwerven van 3G-telefoon licenties, of de routing van de levering vrachtwagens, om efficiënt te snijden tapijt roll, wiskunde speelt een belangrijke rol in het runnen van bedrijven.

Deze drie jaar durende programma is ontworpen om u voor te bereiden voor high-level management posities en is een geïntegreerd programma van de wiskunde en business-gerelateerde onderwerpen. Tweederde van je opleiding omvat het bestuderen van de wiskunde, informatica, en statistieken gebruikt bij het analyseren van de aard van de problemen opgeworpen in de zakelijke context. De rest van de tijd wordt doorgebracht in de Birmingham Business School bestuderen van de theorie en de praktijk van het runnen van een bedrijf, met betrekking tot onderwerpen als economie, marketing en financiën.

Inzetbaarheid

Terugkoppeling laat zien dat 85% van onze studenten gaan om te werken of te studeren aan het afstuderen. Van degenen die in de werkgelegenheid, 80% -90% winst banen graduate-niveau en verdienen de salarissen in de regio van £ 20,000- £ 28.000 per jaar zes maanden na het afstuderen.

Voorbereiding voor je carrière is een van de eerste dingen die je moet overwegen wanneer u de universiteit te starten. Als u overstapt van een van onze wiskunde-programma's, kun je verwachten dat in staat zijn om een ​​carrière in een van de grote blue chip bedrijven na te streven in uiteenlopende sectoren als financiën en informatica of bij de overheid, het onderwijs of de NHS. Veel van onze studenten zetten hun studies om academisch niveau, het nemen van masteropleidingen of PhD. Waar de toepassing van logisch denken en statistische of strategische kennis wordt opgeroepen, als een van onze afgestudeerden zal je een voorsprong geven.

Onze graden zal u helpen om belangrijke vaardigheden zoals analytisch denken, problemen oplossen, onafhankelijk onderzoek, het schrijven van rapporten en het gebruik van technische taal te ontwikkelen. Deze vaardigheden zijn allemaal zeer gewild bij werkgevers.

U krijgt toegang tot een schat aan professionele loopbaan advies hebben, Onze unieke loopbaanbegeleiding dienst is afgestemd op uw academische vakgebied, het aanbieden van gespecialiseerd advies en begeleiding van deskundigen, maar ook als leidraad om u te helpen exclusieve werkervaring kansen en globale stages te beveiligen, die allemaal zullen u helpen om zich te onderscheiden van de concurrentie. En als je eenmaal een carrière in je vizier, een-op-een ondersteuning met CV, zal interview praktijk en de sollicitaties verder helpen om u de rand geven. Bovendien, onze werkgever onderschreven, bekroonde Persoonlijke Vaardigheden Award (PSA) herkent u extra-curriculaire activiteiten, en zorgt voor een geaccrediteerde inzetbaarheid programma ontworpen om uw carrière te verbeteren.

U kunt ook gebruik maken van:

 • Frequent loopbaanadvies drop-in sessies in de school, zodat u altijd hulp en advies kunt krijgen als je het nodig hebt.
 • Een jaarlijkse Maths Careers Fair, waar u de werkgevers specifiek geïnteresseerd in de wiskunde afgestudeerden kunnen voldoen.
 • Regelmatig Careers Skills Workshops beheerd door werkgevers of het college inzetbaarheid team om u te begeleiden bij uw carrièreplanning en een voordeel geven in de aanvraagprocedure voor graduate posities en stages.
 • Een tweewekelijkse carrières e-nieuwsbrief, met inbegrip van vacatures geschikt voor studenten wiskunde, met deadlines en een kalender van loopbanen gebeurtenissen die voor u van belang als wiskunde student te zijn.

Sommige van onze industriële relaties zijn onder andere:

 • Actica Consulting
 • appel
 • BMI
 • BMW
 • Carillion
 • Emerson Process Management
 • General Electric
 • Goodrich Aansturing
 • Masternaut
 • Renishaw
 • RM Education
 • Rockpool Digital
 • Sidessa
 • ThermoFisher Scientific

Uw Birmingham diploma is het bewijs van uw vermogen om te slagen in een veeleisende academische omgeving. Werkgevers richten Birmingham studenten voor hun drive, diversiteit, communicatie en probleemoplossende vaardigheden, hun team werken vaardigheden en cultureel bewustzijn, en onze graduate werkgelegenheid statistieken zijn blijven klimmen met een snelheid ver boven de nationale trends. Als u het grootste deel van de brede waaier van diensten te maken zul je in staat om je carrière te ontwikkelen vanaf het moment dat je aankomt.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
£ 9.000 (Home / EU-studenten) / £ 13.860 (International Students)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Birmingham, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates