Bsc & BBA in banking & finance (dual degree)

American University Of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc & BBA in banking & finance (dual degree)

American University Of Technology

Wat is het Bank- en Financiewezen?

Finance is de wetenschap dat het management, creatie en de studie van het geld, bankwezen, krediet, investeringen, activa en passiva wordt beschreven. Het is ook de studie van de processen die in het bankbedrijf en investeringen.

Wie zijn onze internationale partners?

De BSc in Banking & Finance diploma wordt uitgereikt door de Universiteit van Londen en heeft een academische richting van London School of Economics (LSE), één van de Universiteit van Londen's samenstellende colleges. University of London is een van de oudste en meest prestigieuze universiteiten in de wereld, en de LSE is internationaal erkend voor zijn cutting-edge onderzoek en onderwijs; het heeft 16 Nobelprijzen onder haar verleden en heden faculteit.

Wat zijn de voordelen van de inschrijving in deze belangrijke op AUT?

AUT biedt de unieke mogelijkheid om in te schrijven in een duale opleiding en tegelijkertijd studeren voor een diploma van AUT en de Universiteit van Londen. Afgestudeerden van de dual degree programma worden gezocht door topbedrijven zowel lokaal als internationaal. De meeste cursussen worden gegeven door LSE professoren die AUT zullen bezoeken voor intensieve lezingen zodat u dezelfde kwaliteit van het onderwijs te krijgen alsof je studeren aan LSE in Londen. Examens worden gehouden op de British Council en studenten die met succes te voltooien.

Dit programma verdienen twee graden:

  • een BSc van de Universiteit van Londen onder de academische leiding van de prestigieuze London School of Economics en Politieke Science- LSE,
  • en een BBA AUT uit naar behoren geaccrediteerd door het ministerie van Hoger Onderwijs in Libanon.

Het programma bestaat uit 99 AUT credits en een equivalent van 72 UOL credits. Ook uw diploma-uitreiking vindt plaats in Londen, evenals Libanon.

Hoe werkt het programma synchroniseert onderwijs met stages?

Dit programma geniet de steun van een speciale adviesraad bestaat uit publieke en private beroemde figuren in de financiële wereld. Deze raad zal studenten hoge kwaliteit stages bij internationale en lokale financiële organisaties en opent belangrijke carrière horizonten aan de afgestudeerden van deze 2 programma's.

Wat hogere academische graden kan na de BSc worden nagestreefd?

Afgestudeerden van de LSE geleide University of London graden zijn gegaan om zeer prestigieuze meester en doctoraat graden, bijvoorbeeld aan de London School of Economics, Oxford, Cambridge, Harvard, Princeton en Yale.

Wat zijn de carrièremogelijkheden?

BSc in Banking and Finance open deuren om de werkgelegenheid in de prestigieuze investeringsmaatschappijen als Goldman Sachs, JP Morgan, Merrill Lynch, het ministerie van Financiën of een agentschap in verband met het en in de financiële afdeling van elke vorm van onderneming (banken, commerciële bedrijven, reclamebureaus, ziekenhuizen .. .). hedge funds, private equity firma's De toekomst draagt ​​verschillende mogelijkheden als de financiële markten uit te breiden.

Studeren aan AUT, krijg je een Bachelor diploma van de Universiteit van Londen en het betekent dat je garanderen werken overal in de wereld!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Libanon - Lebanon Online
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Libanon - Lebanon Online
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan