Bsc & BBA in Management (dual degree)

American University Of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc & BBA in Management (dual degree)

American University Of Technology

Wat is Management als Major?

Studenten krijgen een brede kennis van hoe organisaties opereren krijgen en zal de ontwikkeling van kritische vaardigheden in het analyseren van zakelijke beslissingen en processen. Het programma omvat cursussen in de economie, management, human resources, statistieken, boekhouding, ondernemingsrecht en andere sociale wetenschappen om studenten uit te rusten met een kritisch inzicht van zowel bedrijven en organisaties meer in het algemeen.

Wie zijn onze internationale partners?

De graden worden uitgereikt door de Universiteit van Londen en hebben een academische richting van de London School of Economics, LSE, één van de Universiteit van Londen samenstellende colleges.

De universiteit van Londen is een van de oudste en meest prestigieuze universiteiten in de wereld, en de LSE is internationaal bekend om zijn cutting-edge onderzoek en onderwijs; het heeft 16 Nobelprijzen onder haar verleden en heden faculteit.

Wat zijn de voordelen van de inschrijving in deze belangrijke op AUT?

AUT is één van de weinige universiteiten in de wereld waar het mogelijk is om in te schrijven op een dual degree programma en tegelijkertijd studeren voor een diploma van AUT en de Universiteit van Londen. Afgestudeerden van de dual degree programma zal dan ook zeer na zowel lokaal als internationaal gezocht door werkgevers. De meeste cursussen worden gegeven door LSE professoren die AUT bezoeken voor intensieve lezingen zodat u dezelfde kwaliteit van het onderwijs te krijgen alsof je studeren aan LSE in Londen.

Examens worden gehouden op de British Council en studenten die compleet met goed gevolg beide programma's te verdienen twee graden:

  • een BSc van de Universiteit van Londen onder de academische leiding van de prestigieuze London School of Economics en Politieke Science- LSE,
  • en een BBA AUT uit naar behoren geaccrediteerd door het ministerie van Hoger Onderwijs in Libanon.

Het programma bestaat uit 99 AUT credits en een equivalent van 72 UOL credits. Ook uw diploma-uitreiking vindt plaats in Londen.

Waar kan ik het vinden van werk?

Veel studenten zullen de werkgelegenheid in banken en andere financiële instellingen te vinden, terwijl anderen zal gaan naar meer algemeen management elke leidinggevende functies in grote en internationale organisaties. Studenten zullen goed uitgerust voor de werkgelegenheid in zowel de publieke als de private sector.

Hoe werkt het programma synchroniseert onderwijs met community outreach / stage?

Dit programma geniet de steun van een speciale adviesraad bestaat uit publieke en private figuren in finance en management. Deze raad biedt studenten groot aantal kwalitatief hoogwaardige stages bij internationale organisaties en opent belangrijke carrière horizonten aan de afgestudeerden van deze 2 programma's.

Wat hogere graden kan na BS worden nagestreefd?

Afgestudeerden van de LSE geleide University of London graden zijn gegaan om zeer prestigieuze masters graden, bijvoorbeeld aan de London School of Economics, Oxford, Cambridge, Harvard, Princeton en Yale.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Libanon - Lebanon Online
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Libanon - Lebanon Online
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan