Bsc in boekhouding en financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het BSc Accounting and Finance-programma is in de eerste plaats bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een loopbaan in de boekhouding of het verkrijgen van professionele boekhoudkwalificaties aan het begin van hun carrière. Studenten verwerven geavanceerde theoretische en praktische kennis van boekhouden en financiën en leren managementconcepten begrijpen binnen een internationale zakelijke context.

Dit programma gaat verder dan de theoretische en kwantitatieve technieken die van fundamenteel belang zijn voor boekhouding en financiën. Het put uit verschillende disciplines, zoals statistiek, economie, recht en informatietechnologie om een ​​echt goed begrip van het vakgebied te krijgen. Met een generalistische bedrijfs- en managementkern, staat dit diploma u niet alleen toe om een ​​loopbaan in de boekhouding en financiën na te streven, maar ook op relevante managementgebieden.

Studenten zullen een reeks overdraagbare vaardigheden ontwikkelen, zoals probleemoplossing en geavanceerd analytisch denken, om hen te ondersteunen bij hun professionele reis. Studenten leren individueel effectief en in teams samenwerken om zelfverzekerde communicatoren te worden, zowel schriftelijk als mondeling, om ervoor te zorgen dat ze effectief kunnen communiceren en onderhouden in een zakelijke omgeving.

Studenten die dit programma volgen, krijgen als volgt vrijstellingen van de ACCA-kwalificatie: Papieren F1 - F4, Paper F5, Paper F6, Paper F7, Paper F8


Top 5 redenen om boekhouding en financiën te studeren

 • Verkrijg geavanceerde theoretische en praktische kennis en beheers de reken- en berekeningsvaardigheden die de financiële sector eist.
 • Krijg vrijstellingen van sommige van de professionele boekhoudkundige examens, versnellen uw vooruitgang in de richting van het verkrijgen van kwalificaties die worden erkend en essentieel voor het werken in accountancy en financiën.
 • Gespecialiseerd in een aantal cursussen, waaronder financiële boekhouding, management accounting, toegepaste boekhouding, financiële rapportage, belastingen en auditing.
 • Profiteer van de mogelijkheid om praktische werkervaring op te doen die specifiek is voor boekhoudkundige en financiële organisaties, door middel van een stage - essentiële criteria waarnaar veel recruiters zoeken in kandidaten.
 • Leer een verscheidenheid aan overdraagbare zakelijke vaardigheden, zoals probleemoplossing, gegevensanalyse, IT en schriftelijke en mondelinge communicatie - essentiële criteria voor werkgevers.


Nadat je bent afgestudeerd

Carrièrepaden
Wereldbank, Credit Suisse, Greenpeace USA, Stonewall, The United Nations Children's Fund, BBC, Bloomberg LP, PwC, NBC News, Christie's, Al Jazeera

Vervolgopleiding
CASS Business School, London School of Economics and Political Science, SOAS, University of London, University of Cambridge, University of Sydney

Loopbaanpaden voor afgestudeerden
Accountancy, Belastingadvies, Analist, Management Consultant, Financieel consultant, Banking, Business en Management, Wealth Management, Corporate Finance


Loopbaanondersteuning

We bieden loopbaanbegeleiding en advies via onze loopbaan


Studeren in het buitenland

Alle studenten van Richmond University hebben de mogelijkheid om in het buitenland te studeren. Je kunt een semester tot een jaar studeren op een van onze campussen of studeren in het buitenland op een van onze partnerlocaties over de hele wereld, waardoor je een unieke ervaring hebt.


Toelatingseisen

Een niveau: 96 UCAS-punten

US High School Diploma (of equivalent): 2.5 GPA minimum (op 4.0 schaal)

Internationaal Baccalaureaat: 24 IB-punten (jaar 1) BTEC Nationaal Diploma: MMM.

Voltooiing van jaar 12-13 Internationale equivalente middelbare school kwalificatie met een minimum cijfer gemiddeld van rang C, inclusief wiskunde en Engels.


Engelse taalvereisten (Engelstalige niet-native speakers)

 • IELTS 5.5 met 5.5 in elke Luisteren, Spreken, Lezen en Schrijven
 • TOEFL (IBT) 80 overall met: Luisteren 17, Lezen 18, Schrijven 17, Spreken 20
 • Pearsons-test van het Engels (PTE) 51
 • Algemene Cambridge English Scale score van maar liefst 168 in Luisteren, Lezen, Schrijven en Spreken.


Hoe te solliciteren

U past rechtstreeks toe via de Common Application ($ 50.00) of de Richmond One Line Application. Om uw aanvraag in te dienen, hebt u de volgende informatie nodig:

 • Details van uw opleidingsgeschiedenis, inclusief de data van alle examens / beoordelingen.
 • Het e-mailadres van uw scheidsrechter, aan wie wij een referentie kunnen vragen, of een elektronische kopie van uw academische referentie.
 • Een persoonlijke verklaring - deze kan worden gemaild als een Word-document of PDF of online worden voltooid.
 • Een elektronische kopie van uw in-proces of voltooide transcriptie en diploma van de middelbare school (middelbare school).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has be ... Lees meer

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has been awarding US Degrees accredited by The Middle States Commission on Higher Education. One of the latest achievement that Richmond is proud to announce, is being granted the power to award students with its own UK degrees starting from August 2018, as a consequence of having been recently granted Taught Degree Awarding Powers (TDAP) by the Privy Council. Lees Minder
Kensington , Richmond + 1 Meer Minder