Bsc. bankwezen en financiƫn

British University Vietnam

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc. bankwezen en financiën

British University Vietnam

img

Diploma uitgereikt door de Universiteit van Londen

Het programma is ontwikkeld door wetenschappers van de London School of Economics (LSE), beschouwd als een internationaal centrum van academische uitmuntendheid en innovatie in de sociale wetenschappen aan een grondig begrip van de manier waarop de financiële tussenpersonen en instellingen opereren bieden, en de structuur en werking van de financiële markten.

Streven om uit te blinken in een carrière in de accountancy, consulting, commerciële of investment banking, handel en verkoop of in risicobeheer

Cursus Lengte: 3 jaar voltijd

Toelatingseisen

17 jaar en ouder. Voltooid jaar 12 of gelijkwaardig; en voldoen aan een van de opties: 1. Compleet Pathway to University of London International programma's. alle vakken passeren. Grade Point Average van B of hoger. IELTS 6.0 (geen band onder 5.5) of gelijkwaardig. 2. Transfer credits uit Staffordshire University programma. Pass alle Jaar 1 Staffordshire University programma cursussen. Afgestudeerd High School met wiskunde score van 5 of hoger. 3. Progressie uit het Verenigd Koninkrijk A Levels. Minstens 3 UK GCE Advanced Level passeert in niet-overlappende onderwerpen waar de graad EED of hoger wordt bereikt IELTS 6.0 (geen band onder 5.5).

Beurzen

ZKH Prins Andrew beurs

04 Full-collegegeld ZKH Prins Andrew beurzen aan BUV worden elk jaar uitgereikt, ter waarde van boven de VND 700.000.000 en andere gedeeltelijke beurzen zijn beschikbaar voor high-schoolverlaters.

De prijswinnaars worden geselecteerd op basis van een combinatie van de vorige academische prestaties, relevante ervaring van het opbouwwerk en de potentie om leiders in de publieke sector, het bedrijfsleven en de academische wereld te worden. Het beursprogramma is vernoemd naar een lid van de Britse koninklijke familie - Prins Andrew, Hertog van York, UK.

President's Beurzen en Dean's Beurzen

Elke Scholarship is ter waarde van maximaal 50% van de undergraduate jaar 1 collegegeld van de BUV's (en voorwaardelijke beurs voor jaar 2 & 3 te baseren op onderzoek resultaat studenten).

Deze school biedt programma's in:
  • English (UK)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Vietnam - Hanoi, Hanoi
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Vietnam - Hanoi, Hanoi
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan