Bsc. wiskunde

Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc. wiskunde

Park University

Wiskunde is zowel een geheel van kennis met betrekking tot een klasse van symbolen en de relatie tussen hen, als een systeem van denken en communicatie, alsmede de toepassing van dit systeem naar andere gebieden van de menselijke ervaring. Als een systeem van denken, het komt voort uit de filosofie en zorgt voor een taal, die een bijzondere schoonheid en helderheid heeft. Toegepast op andere gebieden van de menselijke ervaring wiskunde heeft veel kracht en precisie geleverd aan een breed scala van inspanningen, en daardoor heeft een essentiële bijdrage geleverd aan de opkomst van de moderne beschaving geleverd.

De studie van de wiskunde bereidt studenten voor graduate studies in wiskunde, aanverwante wetenschappen, economie en bedrijfskunde. Andere opties zijn het begin van actuariële werk, lesgeven in het secundair onderwijs en het begin van de werkzaamheden op het gebied van gegevensverwerking. Derde en vierde jaar MA cursussen zullen worden bepaald in overleg met de student-adviseur.

Park Mathematics Colloquium

De Park University Mathematics Colloquium vergadert op maandag, 4: 30-5: 30 uur in de Findlay-Wakefield Science Hall, kamer 110. Het colloquium zal bestaan ​​uit twee verschillende types van gesprekken; de meeste zijn toegankelijk voor studenten, en de rest zijn op de facultaire onderzoek. De vereiste kennis voor elk gesprek wordt vermeld.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Kansas City, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Parkville, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan