Bse in het basisonderwijs

Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bse in het basisonderwijs

Park University

De Bachelor of Science in het Onderwijs - Basisonderwijs programma heeft betrekking op de opvoeding van de kinderen van graad 1 tot en met klas 6 en leidt tot leraren certificaat. Deze graad vereist een minimum van 120 in totaal krediet uur om af te studeren.

EISEN

  • 79 uur, 2.75 Cumulatieve GPA - geen cijfer lager dan een "C" in het onderwijs kern.

Concentraties

De student dient een totaal van ten minste 21 uur semester hebben in een gebied van concentratie (cursussen genomen als onderdeel van het algemene curriculum worden meegerekend als deel van het gebied van de concentratie). Het gebied van concentratie moet worden goedgekeurd door de student-adviseur, en studenten moeten ook van plan de cursussen die nodig zijn voor het gebied van concentratie met zijn of haar adviseur.

Beschikbaar concentratiegebieden:

  • Language Arts (aanvullende aantekening in het speciaal onderwijs beschikbaar) - Wiskunde - Wetenschap - Social Studies - Wetenschap en Wiskunde - Kunst - Fine Art

Leraar Kandidaten op zoek naar een extra aantekening in het speciaal onderwijs certificering in K-12 licht / matig Cross-Categorical handicap moeten PS 121 Human Growth and Development in plaats van EDE 220 nemen. Want er zijn specifieke algemene opleidingen die nodig zijn voor leraar certificering in de staat Missouri, is het noodzakelijk de student met zijn of haar adviseur met betrekking tot deze cursus eisen voorafgaand aan de inschrijving spreken.

Extra Endorsement in het speciaal onderwijs Certificering

Basisonderwijs leraar kandidaten die beschikken over een gebied van concentratie in de taalkunde kan een aantekening toe te voegen in het speciaal onderwijs (K-12 licht / matig Cross-Categorical handicap) naar hun oorspronkelijke basisonderwijs certificering door het nemen van de volgende cursussen en het passeren van de juiste Praxis II-test (licht / matig Cross-categorische handicap, K-12).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Kansas City, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Parkville, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan