Bse onderwijs studies

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Park biedt een breed scala van graad opties in de School voor Opleiding voor aspirant-leraren, bestuurders en educatieve organisaties.

Ons onderwijs diploma plan wordt aangeboden op onze Kansas City campus en leidt tot certificering in Early Childhood, Elementary, Middle School of Secondary Education, of K-12 Education. Of degenen die niet geïnteresseerd zijn in de certificering moet het innovatieve Onderwijs Studies diploma met specialisatie in het Jonge Kind, Jeugd, Early Childhood en leiderschap, en Early Childhood onderwijs jonge kinderen te overwegen.

In onze online Onderwijs opleiding, kan je voorbereiden op de werkgelegenheid in alle schoolomgevingen door diverse stages op het platteland, in de voorsteden, stedelijke en internationale instellingen.

Welke weg u ook kiest, Park University u helpen om de aard van de educatieve professional die de behoeften, uitdagingen en mogelijkheden van de 21e eeuw kunnen aanpakken.

Lesgeven certificeringsprogramma's

Het Park University Education Program is goedgekeurd door het Ministerie van Missouri van Elementair en Secundair Onderwijs. Na voltooiing van de undergrad programma, het passeren van de juiste PRAXIS test, aanbeveling van Park University en de toepassing door de student, is een Missouri Teaching Certificate uitgegeven door de staat Missouri. De studenten om vacatures te zoeken en worden gecertificeerd in een andere dan de Staat van Missouri, studenten zijn verantwoordelijk voor hun studie aan de eisen van die staat te reflecteren. Lesgeven Certificering vereist het passeren van een FBI achtergrond controleren, die vingerafdrukken bevat.

Graad Aanbod

  • BSE Early Childhood Education - BSE Basisonderwijs - BSE Middle School Onderwijs - BSE Secundair Onderwijs - BSE Voortgezet Onderwijs (K-12 Certificaten) - BSE Education Studies
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Lees meer

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Lees Minder
Parkville , Kansas stad + 1 Meer Minder