Bse onderwijs studies

Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bse onderwijs studies

Park University

Park biedt een breed scala van graad opties in de School voor Opleiding voor aspirant-leraren, bestuurders en educatieve organisaties.

Ons onderwijs diploma plan wordt aangeboden op onze Kansas City campus en leidt tot certificering in Early Childhood, Elementary, Middle School of Secondary Education, of K-12 Education. Of degenen die niet geïnteresseerd zijn in de certificering moet het innovatieve Onderwijs Studies diploma met specialisatie in het Jonge Kind, Jeugd, Early Childhood en leiderschap, en Early Childhood onderwijs jonge kinderen te overwegen.

In onze online Onderwijs opleiding, kan je voorbereiden op de werkgelegenheid in alle schoolomgevingen door diverse stages op het platteland, in de voorsteden, stedelijke en internationale instellingen.

Welke weg u ook kiest, Park University u helpen om de aard van de educatieve professional die de behoeften, uitdagingen en mogelijkheden van de 21e eeuw kunnen aanpakken.

Lesgeven certificeringsprogramma's

Het Park University Education Program is goedgekeurd door het Ministerie van Missouri van Elementair en Secundair Onderwijs. Na voltooiing van de undergrad programma, het passeren van de juiste PRAXIS test, aanbeveling van Park University en de toepassing door de student, is een Missouri Teaching Certificate uitgegeven door de staat Missouri. De studenten om vacatures te zoeken en worden gecertificeerd in een andere dan de Staat van Missouri, studenten zijn verantwoordelijk voor hun studie aan de eisen van die staat te reflecteren. Lesgeven Certificering vereist het passeren van een FBI achtergrond controleren, die vingerafdrukken bevat.

Graad Aanbod

  • BSE Early Childhood Education - BSE Basisonderwijs - BSE Middle School Onderwijs - BSE Secundair Onderwijs - BSE Voortgezet Onderwijs (K-12 Certificaten) - BSE Education Studies
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Kansas City, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Parkville, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan