Read the Official Description

BTech in Human Resource Management

De BTech Degree is ontworpen om studenten aan strategische vraagstukken binnen de organisatie bloot te leggen door te focussen op Geavanceerd Strategic Management, Advanced Industrial Relations, Advanced Management opleiding, geavanceerde Personeelsmanagement, Organizational Behavior en Research Methodology.

Toelatingseisen

Een National Diploma in Human Resource Management of een gelijkwaardige kwalificatie op NQF niveau 6, met Human Resource Management als een belangrijk onderwerp, zoals bepaald door het Comité Status met een gemiddelde van 65%.

BCom in Human Resource Management

Carrière

Human Resource Practitioners omgaan met-werknemer gerelateerde kwesties in organisaties

Toelatingseisen

  • Minimum APS: 26
  • Engels: 4 (50% +)
  • Wiskunde: 4 (50% +)
  • Wiskundige geletterdheid: Not Accepted

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

BCom Hons in Human Resource Management

Het programma-ontwerp en de inhoud zorgen voor een combinatie van theoretische diepgang en geavanceerde praktische toepassing, evenals honen specifieke verbetering van de prestaties vaardigheden.

Het eerste studiejaar is generiek, terwijl studenten in hun tweede studiejaar kunnen zich specialiseren in één van de volgende vakgebieden: Human Resource Management, Arbeidsverhoudingen of Human Resource Development.

Toelatingseisen

Een potentiële student moet in het bezit zijn van een BCom kwalificatie op NQF Level 6 of NQF Level 7 met Industrial Psychology of Human Resource Management als belangrijke modules NQF Level 6 of NQF niveau 7. Een module in de analytische technieken of statistische methoden op NQF Level 6 of NQF Level 7 wordt sterk aanbevolen. De toegang tot het internet en Computer geletterdheid is verplicht. Een gemiddelde van 65% zal een potentiële student toe te passen voor het Honours cursus.

Duur van programma

Deeltijds: 2 jaar

Contactgegevens

Naam: Ms N Moodley / Tel: +27 (0) 11 559 2159 / E-mail: nmoodley@uj.ac.za

Program taught in:
Engels

See 135 more programs offered by University of Johannesburg »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
2 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Feb. 2020
Application deadline

Feb. 2020

Location
Application deadline
Einddatum