Lees de Officiële Beschrijving

BTech Honours in de biochemie

Doornfontein CAMPUS

Afgestudeerden van dit programma zijn in staat om te bedenken en gespecialiseerde strategieën en relevante management principes in de kwaliteitscontrole (QC) en onderzoek en ontwikkeling (R & D) van toepassing.

Zij kunnen werken als het toezicht op technici en technologen in product- en procesontwikkeling en kwaliteitscontrole. Werkgelegenheid kan worden in een laboratorium, of de productie of verkoop omgevingen.

Exit-niveau uitkomsten

Studenten moeten in staat zijn om:

 • Identificeer een probleem, het formuleren van een geschikte hypothese, experimentele data genereren, op de juiste wijze interpretaties en passende aftrek.
 • Werken harmonieus samen met collega's in dezelfde werkomgeving-werk in groepen met anderen in de oplossing van problemen en het uitvoeren van projecten.
 • Zelfstandig werken in de beheersing van Module inhoud, de uitvoering van concrete projecten en de opstelling van rapporten.
 • Vinden, evalueren en technische literatuur te integreren, gebruiken passende en correcte technische taal en terminologie in rapporten.
 • Voer de praktijk van wetenschap en technologie effectief en verantwoord, zonder het milieu of het welzijn van de medewerkers in gevaar te brengen.
 • Gebruik verschillende technieken om te verwerken en analyseren van gegevens, door het lezen, discussie, rapportage en presentatie van projecten en seminars.
 • Deelnemen verantwoorde aan activiteiten die van invloed zijn op de maatschappelijke kwaliteit van het leven.
 • Onderzoek naar verdere mogelijkheden voor opleiding en werkgelegenheid.
 • Demonstreer de mogelijkheid om op het gebied van onderzoek hebben betrekking op de samenleving en dus weten waar die vaardigheden zijn waarschijnlijk nodig zijn.

Beoordelingscriteria

Een student vraagt ​​om een ​​semester teken van 40% om toegang te krijgen tot de eindbeoordeling kans. Het semester en eindbeoordeling mark gewicht is 50:50. Een student heeft een eindcijfer van 50% om een ​​module te passeren. Het semester merk draagt ​​ook bij aan het resultaat van een aanvullende beoordeling. Het uiteindelijke resultaat van een aanvullend onderzoek is gemaximeerd op 50%.

BSc Honours in de biochemie

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in de biochemie, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De mate vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de eerste wetenschap postdoctorale specialisatie kwalificatie de studenten met een grondige wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voor te bereiden op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschappelijk onderzoek.

Toelating tot het Honours programma is onder voorbehoud van goedkeuring door de afdeling. Een potentiële kandidaat moet een minimale gemiddelde waardering van ten minste 65% voor de Biochemie hebben op het derde niveau jaar.

Het Honours programma in de biochemie bestaat uit vier modules theorie: Geavanceerde analysetechnieken (BIC0088), eiwitbiochemie (BIC0116), Geavanceerde Katalyse en Enzyme Technology (BIC0089) en De huidige vooruitgang in de biotechnologie (BIC0090). Geavanceerde theorieën in de biochemie worden behandeld. Praktisch werk bestaat uit geselecteerde geavanceerde experimenten, evenals een korte Research Project (een semester module) (BIC0097).

Let op:

 • Internationale studenten vereist zal zijn om de taalvaardigheid te doorstaan ​​met een minimum van 60%.
 • Aanvragers zullen worden verplicht om een ​​in-house onderzoek zoals jaarlijks vastgesteld door het ministerie te schrijven.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 135 andere vakken van University of Johannesburg »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Feb. 2020