Lees de Officiële Beschrijving

BTech Honours Architectural Technology (Applied Design)

Dit programma is bedoeld om de kandidaten te produceren voor de registratie als Senior Bouwkundig Technologen, een bovenste mid-level registratie categorie bepaald door de Zuid-Afrikaanse Raad voor de Architectural Beroep (Sacap). Het programma draagt ​​Sacap, RIBA en CAA Part 1 accreditatie.

Het programma richt zich op de architectonische vormgeving, ontwerp theorie en ontwikkeling van het ontwerp en is vooral bedoeld voor studenten die tijdens hun diploma studies, hebben een talent voor het ontwerp getoond en die willen dit vermogen verder te ontwikkelen, met het oog op de te registreren als Professional Senior Bouwkundig Technologen of doorgaan met studies te kwalificeren als Professional Architecten of zich willen zelfstandig oefenen.

Na twee jaar als kandidaat Senior Technoloog, evenals het passeren van de Sacap examen, kandidaten komen in aanmerking om als Professional Senior Bouwkundig Technologen registreren.

Toelatingseisen

A National Diploma: Architectural Technology uit een Architectural Department dat deel 1-accreditatie van de Zuid-Afrikaanse Raad draagt ​​voor de Architectural Beroepen, of een gelijkwaardige kwalificatie op een gelijkwaardige norm, zoals bepaald door de Departementale Comité.

Naar het oordeel van het hoofd van de afdeling, kunnen de kandidaten worden verplicht te registreren voor en geef het overbruggen van modules voor de toelating tot de Baccalaureus Technologiae: Architectural Technology (Applied Design).

Leerplan

MODULE

 • Architectural Design 4
 • Architectural Digital Technology 4
 • Bouw en detaillering 4
 • Principes van Urban Design 4
 • Theorie van de Design 4

Programma structuur

 1. Aard van het programma: Een jaar programma.
 2. Minimale verblijfsduur: Een jaar full-time.
 3. Aantal modules per jaar: Vijf jaar-modules.

BTech Honours Architectural Technology (Management)

Dit programma heeft tot doel een mogelijkheid voor Architectural Technologen die wensen om hun studie voort te zetten, om hun carrièremogelijkheden in deze hoedanigheid vooruit te bieden.

Het programma richt zich op het beheer en het beheer van architectenbureaus, projecten, huisvesting, stedelijke middelen en ontwikkeling.

Toelatingseisen

A National Diploma: Architectural Technology, of een Nationaal Hoger Diploma: Architecture, of een gelijkwaardige kwalificatie op een gelijkwaardige norm, zoals bepaald door de Departementale Comité.

Naar het oordeel van het hoofd van de afdeling, kunnen de kandidaten worden verplicht te registreren voor en geef het overbruggen van modules voor de toelating tot de Baccalaureus Technologiae: Architectural Technology (Management).

Leerplan

MODULE

 • Bouwkundig Beheer 4
 • Office Practice 4
 • behuizing 4
 • Computer Applications 4
 • Urban Policy Studies 4

Programma structuur

 1. Aard van het programma: Een jaar programma.
 2. Het programma wordt aangeboden zowel full-time en part-time.
 3. Minimale verblijfsduur: Een jaar full-time, twee jaar in deeltijd.
 4. Aantal modules in het programma: Vijf jaar-modules.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 135 andere vakken van University of Johannesburg »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Feb. 2020