BTech in bedrijfskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van de kwalificatie is het ontwikkelen van de toegepaste en praktische competenties van de student bij het verwerven, analyseren, interpreteren, begrijpen en toepassen van administratieve, management- en strategische managementprincipes. De student moet in staat zijn om strategische beslissingen in de context van bedrijfsactiviteiten te analyseren en uit te leggen, en om de externe impact van beslissingen te beoordelen en te interpreteren, gegeven de holistische context van management als een praktijk.

Studenten moeten aantonen dat zij hun leren kunnen contextualiseren in hun zakelijke omgeving en passende verbeteringen en interventies beschrijven die zij in hun werkomgeving kunnen beïnvloeden.

Toelatingseisen

Elk bedrijfsgerelateerd diploma of een gelijkwaardige kwalificatie op NQF niveau 6 zoals vastgesteld door een statuscomité met een gemiddelde van 60%.

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op aug 2019

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder