Lees de Officiële Beschrijving

Het doel van de opleiding is om toegepast en praktische competenties van de student te ontwikkelen in de acquisitie, analyse, interpretatie, begrip en de toepassing van administratieve, management en strategisch management principes. De student moet in staat zijn om te analyseren en strategische beslissingen in het kader van de bedrijfsvoering uit te leggen en te beoordelen en de externe impact van beslissingen te interpreteren, gezien de holistische context van het management als een praktijk.

Studenten moeten aantonen dat zij hun leren kunnen contextualiseren om hun zakelijke omgeving, en beschrijven nodige verbeteringen en interventies kunnen beïnvloeden in hun werkomgeving.

Toelatingseisen

Elke zakelijke diploma of een gelijkwaardige kwalificatie op NQF niveau 6, zoals bepaald door een comité inzake de status met een gemiddelde van 60%.

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 135 andere vakken van University of Johannesburg »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Feb. 2020