Lees de Officiële Beschrijving

Het doel van de opleiding is om toegepast en cognitieve competenties van de student te ontwikkelen in de overname, interpretatie, begrip en toepassingen van logistieke principes. De student moet in staat zijn om te analyseren en strategische beslissingen in het kader van een logistieke operaties eenheid of bedrijf uit te leggen en te beoordelen en de externe impact van beslissingen te interpreteren. De student moet ook in staat zijn om na te denken over zijn / haar bestuurlijke beslissingen en toepassingen om het effect ervan in de holistische context van logistieke activiteiten en het management te beoordelen. Studenten moeten ervaring in de logistieke sector hebben, met het oog op hun leren contextualiseren om hun zakelijke omgeving, en het waarderen verbeteringen en interventies kunnen beïnvloeden in hun werkomgeving.

Toelatingseisen

Een National Diploma (Logistics) of een National Diploma (Purchasing Management) of een gelijkwaardige kwalificatie op NQF niveau 6 met Logistiek en Inkoop als belangrijke modules zoals bepaald door een comité inzake de status met een gemiddelde van 60% voor het hele jaar modules derde, en een minimum gemiddeld 65% in elk van de majors Logistiek en Inkoop.

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 135 andere vakken van University of Johannesburg »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Feb. 2020