Btech in hospitality management

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Btech in hospitality management

University of Johannesburg

Het doel van de BTech Hospitality Management kwalificatie is toegepast en cognitieve competenties van de student te ontwikkelen in de overname, interpretatie, begrip en de toepassing van de beginselen hospitality management. De student moet in staat zijn te analyseren en in het kader van een hospitality unit of bedrijf uit te leggen beslissingen van het management.

Personen die het bereiken van deze kwalificatie zal bevoegd zijn op het toepassen van leidinggevende vaardigheden, het identificeren, selecteren en toepassen van een reeks van onderzoeksmethoden en technieken om problemen op gebied van specialisatie hun eigen en sociale wetenschap worden gevoerd.

Toelatingseisen

Een National Diploma in Hospitality Management of National Diploma (Food and Beverage Management) of een gelijkwaardige kwalificatie op NQF niveau 6, zoals bepaald door een comité inzake de status met een gemiddelde van 60%. Een totaal van 60% voor de voorgeschreven belangrijkste modules van hun nationale diploma of een gelijkwaardige opleiding.

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan