Btech in kwaliteit

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Btech in kwaliteit

University of Johannesburg

Na succesvolle afronding van de National Diploma, kandidaten kunnen, met inachtneming van de geldende regelgeving programma, inschrijven voor de Bachelor's Degree in Technology (Baccalaureus Technologiae -BTech). De BTech vereist een minimum van één jaar verdere studie.

Een BTech Degree in het betreffende gebied van studie zal op de kandidaten na een succesvolle afronding van alle theoretische eisen worden verleend.

Het doel van de opleiding is om toegepast en cognitieve competenties van de student te ontwikkelen in de overname, interpretatie, begrip en toepassingen van kwaliteitsmanagement principes.

De student moet in staat zijn te analyseren en in het kader van een QA-eenheid, een bedrijf, evenals de regelgeving uit te leggen kwaliteitsborging beslissingen te nemen en te beoordelen en de externe impact van beslissingen te interpreteren. De student moet ook in staat zijn om na te denken over zijn / haar QA beslissingen en toepassingen om het effect ervan in de holistische context van de kwaliteitsbewaking en -verbetering te beoordelen. Studenten moeten ervaring in de QA-functie hebben, met het oog op hun leren contextualiseren om hun zakelijke omgeving, en om verbeteringen te waarderen andinterventions ze kunnen beïnvloeden in hun werkomgeving.

Uitkomsten

Eindniveau uitkomsten: De kwalificatie student in staat zal zijn om:

  1. Demonstreer gedetailleerd inzicht en verworven de nodige kennis om de verschillende systemen voor kwaliteitsborging worden gebruikt in de wereld van vandaag van toepassing.
  2. Begrijpen en toepassen strategische kwaliteitscontrole, die nodig is om een ​​systeem voor kwaliteitsborging en continue verbetering van de kwaliteit in de organisatie te behouden.
  3. Analyse, de voorbereiding en de statistische kwaliteit technieken in verband met de industrie en de invoering van kwaliteitssystemen toe te passen.
  4. Identificeer en kwaliteit gerelateerde problemen op te lossen door middel van case studies en praktische's.
  5. Solliciteer kwaliteit auditing technieken om de leerling in staat te stellen een erkende accountant geworden

Toelatingseisen en selectiecriteria

  • Industrial Engineering of National Diploma:: Een aanvrager moet een Nationaal Diploma in Operations Management, of een nationaal diploma Management Services of een gelijkwaardige kwalificatie op NQF niveau 6, zoals bepaald door een comité Status.
  • Zie ook Faculteit verordening EB3.

Verlening van de mate

De Baccalaureus Technologiae: De kwaliteit zal op studenten die alle voorgeschreven modules met goed gevolg hebben afgerond worden toegekend.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan