Btech in transport management

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Btech in transport management

University of Johannesburg

Het doel van de opleiding is om de student toegepaste en cognitieve vaardigheden in de overname, interpretatie, begrip en toepassingen van logistiek en transport management principes te ontwikkelen. De student moet in staat zijn te analyseren en in het kader van een transportbedrijf en de regelgeving uit te leggen marketing en promotie beslissingen te nemen en te beoordelen en de externe impact van beslissingen te interpreteren. De student moet ook in staat zijn om na te denken over zijn / haar bestuurlijke beslissingen en toepassingen om het effect ervan in de holistische context van de transportsector te beoordelen.

Studenten moeten ervaring in de transportsector hebben, om hun te leren contextualiseren om hun zakelijke omgeving, en om verbeteringen en interventies kunnen beïnvloeden in hun werkomgeving te waarderen.

Toelatingseisen

Een National Diploma (Transportation Management) of een gelijkwaardige kwalificatie op NQF niveau 6 met logistiek en transport als belangrijke modules zoals bepaald door een comité inzake de status met een gemiddelde van 60% in het hele jaar modules derde, en een gemiddelde van 65% in elk van de majors Logistiek en Vervoer.

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan