Bts bachelor en Digital Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De BTS en de tweede en derde jaar van de Bachelor in de Digital Design parallel worden uitgevoerd en maken het verkrijgen van een double degree, de BTS staat diploma uitgereikt door het ministerie van Onderwijs en de bacheloropleiding International in Graphic Design, Multimedia optie.

Deze training voldoet aan de conceptuele en semantische leren met betrekking tot communicatie (bericht kwaliteit, relevantie betekent), plastic (samenstelling, typografie, grafisch, kleur) en technologische (infographic stuurmiddel, kennis van printsystemen).

Het vormt digitale designer werkt aan digitale en interactieve ontwerp ondersteunt: intranet en internet, DVD, mobiele toepassingen, het creëren van geanimeerde of 3D ... Deze training vereist een verplichte stage in een professionele omgeving, een minimum van 6 weken binnen een communicatiebureau of een grafisch ontwerp studio ontwerpen van digitale en interactieve producten.

Training doel:

Word digitaal ontwerper aan de communicatiestrategie te controleren en te creëren producten op media en diverse digitale media.

toelatingseis: Na al maakte een upgrade Applied Arts (Manaa) of een jaar van de opleiding in de toegepaste kunsten.

voorwaarde: Creativiteit, multidisciplinaire technologische gevoeligheid, communicatieve vaardigheden, kennis van de IT-omgeving en software (Illustrator, Photoshop, Indesign), kunst en hedendaagse cultuur.

Transacties: onafhankelijke communicatie designer voor digitale uitzendingen, werknemer of consultant als assistent artistiek leider in reclamebureaus, studio's of workshops grafisch ontwerp voor digitale uitzendingen.

Verdere studies: Naast de loop van de upgrade klasse en de BTS, biedt Autograf gevalideerd door gelijkwaardigheid een BA in Digital Design, dat kan worden gericht op de Master of Art Director in Graphic Design, Digital optie creatie, RNCP zoals Level I (BOE 2012/09/12).

Het is ook mogelijk om zijn opleiding voort te zetten in de openbare scholen van toegepaste kunst, die leiden tot hogere diploma van toegepaste kunst (LSS) of verbonden door een gelijkwaardige universitaire opleidingen.

Getuigenis van een voormalig student in BTS en de Bachelor in Digital Design:

Thomas

"Na een jaar van voorbereiding en een mislukt experiment in BTS visuele communicatie optie afwisselend af te drukken in een andere school, ben ik gaan werken per jaar en dan wilde ik mijn studie te hervatten in BTS visuele communicatie, maar met de multimedia-optie (silly 'hui BTS grafisch ontwerp en digitale media communicatie optie). Ik aarzelde tussen twee scholen en ik uiteindelijk gekozen voor Autograf omdat het terrein groter en meer geschikt voor de toegepaste kunsten waren. Met Jean-Pierre Doute, hoofd van de afwisselende Autograf, vond ik een bedrijf dat mij gehuurd profcontract, dus ik opgenomen de alternatieve klasse. Mijn beschermengel had in het bedrijfsleven vijf jaar eerder Autograf BTS in visuele communicatie bestudeerd.

Ik ben afhankelijk van de afdeling communicatie, werk ik zowel op de website en in de catalogus, de interne communicatie media, heb ik flash banners, visitekaartjes, een nieuwsbrief ... etc. Het is een geweldige ervaring. Een Autograf, evolueert in een vrolijke sfeer, en het is professioneler dan academische opleiding, de aanwezigheid van professionele sprekers aan onze kant is heel vormend. De workshops zijn zeer interessant, het is autonoom en onafhankelijk, werken als een agentschap en, wanneer in het eerste jaar, profiteert van de ervaring van de tweede klas leerlingen. Vandaag de dag, mijn doel is om de online digitale media-licentie te integreren in het Gobelins, om dit gebied verder te verdiepen. "

Multimedia Workshop Autograf

Workshop per week voor Bachelor 2e en 3e jaar Digital Design op het thema van een mobiele applicatie rond de skateboard.

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Fondée en 1982 et située au cœur du 20ème arrondissement de Paris, Autograf, école historique dans les domaines du Graphisme, du Digital, du Design d’Espace et du jeu vidéo, propose des formations val ... Lees meer

Fondée en 1982 et située au cœur du 20ème arrondissement de Paris, Autograf, école historique dans les domaines du Graphisme, du Digital, du Design d’Espace et du jeu vidéo, propose des formations validées par des diplômes d’état ou reconnus par l’état. Ecole à taille humaine, chaque étudiant bénéficie d’un accompagnement individualisé par les professeurs et l’équipe pédagogique. Lees Minder