Burgerlijk ingenieur

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Burgerlijk ingenieur

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Bachelor in de Civiele Techniek

Presentatie en Professional Profile

Het is de tak van techniek die ontwerpt, beheert en voert werken zoals huizen, gebouwen, bruggen, viaducten, wegen, dammen, kanalen, havens, enz. De burgerlijk ingenieur ontwerpt, beheert en controleert alle stadia van de bouw of renovatie. Zijn prestaties omvat tevens een analyse van de kenmerken van de bodem, de studie van het zonlicht en de ventilatie van de site en de definitie van de aard van de stichting. Op basis van deze gegevens ontwikkelt het project, met vermelding van de netwerken van elektrische, hydraulische en sanering van het gebouw en het definiëren van het te gebruiken materiaal. Op de bouwplaats, wat leidt werkgroepen, toezicht deadlines, kosten, kwaliteit en veiligheidsnormen. Aan hem om de stabiliteit en de veiligheid van het gebouw te waarborgen.

Arbeidsmarkt

De markt voor de ingenieur wordt verwarmd door het hele land, en zal naar verwachting in de komende jaren verder te verbeteren, zoals we twee grote evenementen NO0 Brazilië zal hebben: de World Cup in 2014 en de Olympische Spelen in 2016. De bouw is de sector dat bachelor absorbeert. De verwarming van de vastgoedmarkt in de afgelopen jaren na het beïnvloeden van de grote vraag naar deze ingenieur. architectenbureaus ook de neiging om te huren de professional om te werken in het project planning.

Key Disciplines Theorie en praktijk

Wiskunde, natuurkunde, statistiek, ontwerp en logica zijn sterk curriculum. Dus maak je klaar om hun vaardigheden in calculus te oefenen. Er zijn activiteiten in het laboratorium en materialen op het gebied van business en economie onderwijs technieken en methoden van project management en teams. In de laatste drie jaar, het nastreven van meer disciplines in verband met de gebieden van specialisatie gekozen: structuren, bouw, hydraulische en sanitaire voorzieningen, transport of geotechniek. Om het diploma te halen, is het podium vereist, evenals een cursus conclusie werk.

bewaakte Stage

Het podium is een tijd van fundamenteel belang in het opleidingsproces. Wij bij UNIESP, voerden we opleiding die stelt studenten in staat om te ervaren wat wordt geleerd op het college, met de rol van de integratie van de vele disciplines die het academisch curriculum bevatten, waardoor ze structurele eenheid en hun het testen van de mate van consistentie en de mate van meshing .

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Locations
Brazilië - Rio de Janeiro, Rio de Janeiro
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates