Burgerlijke Bouwkunde, Bachelor In De Gebouwde Omgeving

HZ University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Burgerlijke Bouwkunde, Bachelor In De Gebouwde Omgeving

HZ University of Applied Sciences

Civiele Techniek, Bachelor in de Gebouwde Omgeving

In principe, neemt het programma vier jaar. Studenten met een uitstekende platen als de vereiste achtergrond in aanmerking komen voor de verkorte driejarige programma.

&nbsp


Eerste jaar


Het eerste deel van het programma (eerste semester) begint met een oriëntatiefase, waarin je kennis maakt met allerlei taken op het gebied van Civiele Techniek en het afstuderen variaties HZ aanbiedingen. Je krijgt onderwerpen zoals de bouw ontwerpen om inzicht te krijgen in de stabiliteit van constructies boven en onder de grond te krijgen. Verder moet je cursussen volgen, zoals waterbeheer en bouwen in en met grond, die vaak worden geïntegreerd. Je volgt ook een aantal professionele Core cursussen. In deze cursus leer je de algemene vaardigheden die je nodig hebt in je toekomstige baan.In het eerste semester zijn dit onder andere Engels en communicatieve vaardigheden.

&nbspTweede jaar


In het tweede jaar volg je lessen in vakken als waterbeheer, stedelijke wegontwerp en verdiep je je kennis van de bouw ontwerpen. Dit jaar kunt u ook het uitvoeren van uw oriënteren stage op een bouwplaats.

&nbsp


Derde jaar


In het derde jaar zul je het thema water uitgebreid te bestuderen door middel van de cursussen grachten en de havens en kust-en oeverbescherming. In dit jaar u ook volg je minor.

&nbsp


Vierde jaar


Het laatste jaar geeft u de mogelijkheid te accentueren je opleiding op je eigen manier. U kunt ervoor kiezen een aantal keuzevakken in een van de vakgebieden: bouw, water of ondergronds bouwen.Tot slot kunt afronden je studie met een vijf maanden durende afstudeerproject.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Locations
Nederlanden - Vlissingen
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Vlissingen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan