Business en management

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Onze Online ba business management biedt u een eigentijdse diepgaand inzicht in het managen van organisaties 'en biedt u mogelijkheden om expertise te ontwikkelen in een gekozen specialist beheersgebied. Wij zullen u uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​carrière in het management te voeren en aan te moedigen en kritisch, analytisch denken te vergemakkelijken.

Binnen British Academy for Business, Onze lesmethoden zijn een combinatie van: lezingen van onze wetenschappelijke staf; gastspreker sessies; tutorials; klassikale oefeningen, bespreking van case studies en tijdschriftartikelen; computer-based practica; en online bronnen.

Evaluaties omvatten een breed scala van methoden. Er zijn mid-term klasse testen, individuele essays en verslagen, groep rapporten, individuele en collectieve presentaties en schriftelijke examens. Een combinatie van evaluaties wordt gebruikt voor alle modules. Deze beoordelingen test uw kennis van theoretische concepten, toepassing in het bedrijfsleven de praktijk en het vermogen om te analyseren en te evalueren hetzelfde.

Ik JAAR BA

Jaar één in Business (QCF) is de ABE International programma in Business (IDB). De IDB programma omvat een brede introductie in de vele verschillende aspecten van het internationale bedrijfsleven in de wereld van vandaag. Aanbreken van het programma dat u wordt blootgesteld aan academische en beroepsopleidingen aspecten van een breed scala van onderwerpen, zodat u de nodige kennis en vaardigheden van vitaal belang voor een carrière in het bedrijfsleven of verdere studies te krijgen.

II JAAR BA

Jaar twee in Business (QCF) is de ABE International programma in Business (IADB). Het programma bouwt voort op de kennis die is opgedaan tijdens de NCC Onderwijs eerste jaar programma in Business door het blootstellen van je om meer detail en meer geavanceerde onderwerpen op een aantal terreinen zoals economie, marketing, financiën en management.

III Jaar BA

Jaar drie is Online Level 6 programma op maat voor elke student van de universiteit van Northumbria. Deze stimulerende en lonende mate top-up programma, dat online wordt geleverd leert je om effectief te onderzoeken, analyseren en beheren van zakelijke relaties. Het wordt geleverd online, met behulp van de state-of-the-art 'Campus' leeromgeving en geeft je ook de mogelijkheid en academische vaardigheden te ontwikkelen tot postdoctorale studies.

Laatst bijgewerkt op mrt 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Royal Business College is an educational centre accredited by ABE (UK). At RBC all lectures are in English. The degrees are UK accredited and the program is delivered Online.

Royal Business College is an educational centre accredited by ABE (UK). At RBC all lectures are in English. The degrees are UK accredited and the program is delivered Online. Lees Minder
Servië Online , Newcastle upon Tyne , Belgrado , Genève , Manchester + 4 Meer Minder