Zakelijke informatietechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Informatietechnologie speelt een sleutelrol in de wereldwijde, concurrerende zakelijke omgeving van vandaag, van het verhogen van de efficiëntie tot het voeden van innovatie. Een graad in Business Information Technology biedt studenten een gevarieerde set van technologische vaardigheden om een deel van de oplossing te zijn.

Wat zal je leren?

Informatietechnologie speelt een sleutelrol in de wereldwijde, concurrerende zakelijke omgeving van vandaag, van het verhogen van de efficiëntie tot het voeden van innovatie. De BS in Business Information Technology biedt een uitgebreid curriculum dat is ontworpen om studenten te voorzien van een uiteenlopende reeks technische vaardigheden die kunnen worden gebruikt om de bedrijfsefficiëntie te verbeteren en bedrijfsdoelstellingen te bereiken. De kleine klassen van UT en de persoonlijke aandacht maken een interactieve en intieme leeromgeving mogelijk. Naast activiteiten in de klas, worden er diverse sprekerevenementen en andere activiteiten aangeboden om de kennis van studenten en de connecties in de branche uit te breiden.

Studenten bestuderen web- en mobiele technologieën en hun toepassing voor bedrijven, maken en beheren databases op basis van zakelijke vereisten en gebruiken verschillende technologische oplossingen die bedrijfsstrategieën en -doelstellingen ondersteunen. Bovendien volgen studenten de kerncursussen van het Sykes College of Business, inclusief management, marketing, economie, boekhouding, financiën en bedrijfsanalyse.

Het programma heeft een ervaringsgerichte benadering, waarbij studenten moderne software gebruiken via het lidmaatschap van de universiteit in verschillende academische allianties zoals SAP, de wereldleider in bedrijfssystemen en Microsoft Corporation, en deelnemen aan real-world projecten die de technologische behoeften analyseren voor bedrijven om prestatie verbeteren.

Onderwerpen van onderzoek

 • Informatie technologie bedrijfsconcepten
 • Web- en mobiele technologietoepassingen voor bedrijven
 • Zakelijke database technologie
 • Technologieoplossingen voor bedrijven
 • Cloud- en bedrijfsoplossingen ter ondersteuning van bedrijfspraktijken

Internationaal erkend programma

Het Sykes College of Business is geaccrediteerd op undergraduate- en graduate-niveau door AACSB International (de Association of Advance Collegiate Schools of Business), een eer die slechts zes procent van de business schools wereldwijd heeft. Het is beoordeeld door een top-85 afgestudeerde business school in de VS door Bloomberg Businessweek, en is sinds 2007 door The Princeton Review uitgeroepen tot een van de beste business schools ter wereld.

Netwerken en leiderschap

BIT-majors worden aangemoedigd om deel te nemen aan de activiteiten van lokale IT-professionele groepen zoals de Tampa Bay Technology Leadership Association (TBTLA). Studenten worden uitgenodigd om vergaderingen bij te wonen en presentaties te geven. Een onderdeel van de missie van TBTLA is mentorschap, met UT-studenten als primaire focus. Dit biedt studenten een eigentijdse kijk op het veld vanuit het perspectief van lokale IT-managers en een regelmatige reeks netwerkmogelijkheden.

Leiderschapservaring kan worden verbeterd door deelname aan campusorganisaties zoals de UT Technology Club, waar sprekers van toonaangevende technologiewerkgevers als Cisco en Tech Data worden gehost.

Daarnaast worden sommige studenten uitgenodigd om lid te worden van Alpha Iota Mu, een nationale informatiesysteem voor de samenleving, en / of Beta Gamma Sigma, een nationale zakelijke organisatie voor geaccrediteerde AACSB-scholen. Het lidmaatschap van BGS is de hoogste erkenning die een bedrijfsstudent overal ter wereld kan ontvangen.

Loopbaanperspectieven en ondersteuning

UT-afgestudeerden met een graad in bedrijfsinformatietechnologie beschikken over de essentiële technologische vaardigheden die alle organisaties nodig hebben om hun processen te stroomlijnen en effectief te concurreren op de wereldwijde zakelijke markt. Werkgelegenheid bestaat in een breed scala van bedrijven en industrieën, waaronder functies zoals:

 • Bedrijfs technologie manager
 • Business en systeemanalist
 • Beheerder van bedrijfsinformatieoplossingen
 • Database Administrator
 • E-commerce specialist

Alle UT-studenten en alumni hebben levenslange gratis toegang tot een verscheidenheid aan tools en netwerken om hun carrière te bevorderen. Het Office of Career Services biedt individuele coaching, CV-kritieken, onechte interviews, netwerkevenementen en workshops die zijn ontworpen om studenten te helpen hun concurrentievoordeel te vergroten.

Admissions

Lokale eerstejaars opnames

 • Officiële transcriptie van de middelbare school of middelbare school of GED-resultaten
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • SAT- en / of ACT-scores
 • Ingevuld begeleidingsadviseur aanbevelingsformulier of aanbevelingsbrief van een leraar (niet vereist als u meer dan twee jaar geleden bent afgestudeerd aan de middelbare school)
 • opstel
 • Officiële hogeschool / universiteit transcripties voor alle credits voltooid

Niet-gegradueerde internationale toelating

Met studenten die uit meer dan 100 landen zijn ingeschreven, beschouwt de UT trots studenten van over de hele wereld voor toelating tot eerstejaarsstudent of overdracht. Een bewijs van Engelse taalvaardigheid is vereist. (Dit wordt afgezien voor internationale studenten uit het Gemenebest Caribisch gebied, Bermuda, Canada, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland.)

Studenten moeten solliciteren via de online applicatie van UT. Om de aanvraag van een student te beoordelen, moet de universiteit het volgende ontvangen:

 • Officiële transcripties voor alle cursussen op de middelbare school of hogeschool, met cijfers vertaald in het Engels ("Official" betekent dat je je school moet vragen om je transcript rechtstreeks naar het toelatingsbureau van de UT te sturen. Stuur als dat niet mogelijk is een kopie die is gecertificeerd door uw school als een 'echte kopie' van het origineel nadat het is gekopieerd. Een ambtenaar op uw school moet het document ondertekenen als 'echte kopie van het origineel'.)
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • Essay, geschreven in het Engels (niet vereist als je al bent afgestudeerd aan de middelbare school en een aantal studiepunten hebt afgerond)
 • Ingevuld formulier begeleidingsadviseur (alleen eerstejaars studenten)
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid (stuur een van de volgende documenten in):
  • TOEFL: de minimaal acceptabele score is 550 of 213 (computergebaseerd) of 79 (internetgebaseerd)
  • IELTS: International English Language Testing System - minimum cijfer van 6.5
  • Succesvolle afronding van het Engels 112-certificaat aangeboden door ELS Language Centers vergezeld van een aanbevelingsbrief van een beheerder en een Engelstalig voorbeeld van 500 woorden
 • Bewijs van beschikbare middelen om uitgaven voor het eerste studiejaar te dekken
 • Essay (alleen eerstejaars studenten)
 • Kopie van biografische pagina van uw paspoort (indien beschikbaar)
 • International Student Clearance Form (als je momenteel in de VS studeert)

Internationale studenten die voldoen aan de toelatingseisen, maar extra Engelstalige training nodig hebben voordat ze als voltijdstudent kunnen beginnen, kunnen zich inschrijven voor een van de verschillende ESL-programma's.

Internationale studenten moeten ook het bewijs leveren van beschikbare middelen om hun eerste studiejaar en elk volgend jaar te dekken. Uitzonderlijke nieuwe studenten met uitstekende academische prestaties ontvangen gedeeltelijke beurzen ($ 4.000 - $ 7.000 per academisch jaar), die slechts een klein deel van de totale kosten dekken. Studenten kunnen tot 20 uur per week op de campus werken.

Na toelating tot de universiteit en een bevredigende afronding van de financiële staat, wordt een I-20-formulier gestuurd naar aanvragers van het toelatingsbureau van de UT. Aanvragers moeten het I-20-formulier, een kopie van hun acceptatiebrief en financiële verklaring naar de dichtstbijzijnde Amerikaanse ambassade of consulaat brengen. Na een interview beslist de ambassade of het consulaat of een F-1 studentenvisum kan worden afgegeven. Om de Verenigde Staten binnen te komen, hebben studenten dit visum nodig in hun paspoort en het I-20-formulier. Studenten mogen het land niet binnen met een toeristenvisum met de bedoeling om in de VS te studeren

Het personeel van het Office of International Programs helpt studenten met informatie, oriëntatie en advies bij aankomst over academische, sociale, culturele en werkgelegenheidsaangelegenheden.

Opmerking: voor speciale omstandigheden kan aanvullende documentatie vereist zijn in alle categorieën.

Deadlines voor toelating

De deadlines voor Bachelors zijn als volgt:

 • 15 november - deadline voor vroege actie I; beslissing uiterlijk 15 december.
 • 15 januari - deadline voor vroege actie II; beslissing uiterlijk 15 februari.
 • 1 maart - Termijn voor een regelmatige beslissing; beslissing vóór 1 april.
 • 2 maart - Aanvragen voltooid na 1 maart worden steeds geëvalueerd.

Gemiddelde kosten voor voltijdstudenten

Collegegeld (12-18 credit-uren per semester):

Totaal:

$ 19.584
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB acc ... Lees meer

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB accreditation — a recognition that places us among the top 5 percent of graduate business schools worldwide. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited