Business Management En Marketing

Vilnius Business College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Business Management En Marketing

Vilnius Business College

Collegegeld taal:Engels, Russisch / Engels.

Doel van het programma

Om hoogopgeleide professionals open voor innovatie, creativiteit en strategisch denken te ontwikkelen - degenen, die in staat zijn om hun eigen bedrijven te creëren, te beheren aan te passen aan veranderende marktomstandigheden, evenals het werken in een team, die weten het belang van communicatie en bent in staat om de nieuwste informatie- en communicatietechnologieën te gebruiken.

Wat u zal worden onderwezen

Om te communiceren in een vreemde taal, om te begrijpen fundamentele economische, management en marketing concepten, te identificeren business modellen, organiseren en uitvoeren van marktonderzoek, business plannen te ontwikkelen en echte zakelijke problemen op te lossen, terwijl het vormgeven van je project werk vaardigheden, plannen en organiseren van de communicatie bedrijf en moderne marketingtechnieken, grondslagen gebruiken. Interactief simulatiespel "Mijn bedrijf" wordt in deze opleiding.

Wat je zult worden

Dankzij de op project gebaseerde training, zult u zelden kunnen leren - voor een periode van drie jaar - praktisch zoeken en simuleren van bedrijfsbeslissingen met behulp van de kennis die u heeft verkregen. U bent klaar om:

  • De echte problemen van het bedrijf aanpakken;
  • Analyseer de markt en de behoeften van de klant;
  • Wees voorzichtig om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen;
  • Toepassing van projectmanagementtechnieken en moderne oplossingen.

Vooruitzichten voor de stage / stage

Eenmaal afgestudeerd Business Management en Marketing programma dat u in staat zal zijn om het opzetten van uw eigen bedrijf, te beheren of om lid te worden van een goed gevestigde zakelijke organisatie. Je zal in staat zijn om te werken in functies zoals sales manager, customer service manager, communicatie specialist, evenals het werk in productie, handel en dienstverlenende bedrijven, personeel, marketing, communicatie en andere functionele afdelingen, public relations, reclamebureaus.

Kwalificatie te gunnen: Professionele bachelor's degree in Business Administration. ManagerToepassingsdatum: 15 augustus 2017
Start datum: 2 oktober 2017

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 18, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,500 EUR
Locations
Litouwen - Vilnius
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Litouwen - Vilnius
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
2000 EUR / jaar voor EU-burgers