Certified Public Accountant En Financiën

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Certified Public Accountant En Financiën

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Deze beschrijving komt overeen met het programma hier onderwezen in Mexico City Campus. een LCPF Het heeft de nodige tools om te bouwen en evalueren van de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de financiële informatie op nationaal of internationaal niveau mogelijkheden. Het bereidt zich voor om succesvol uit te voeren op fiscaal gebied, strategisch boekhouding, financiën en audit financiële kennis en beheersing van de technologie.

Gezien de noodzaak voor de samenleving om het vertrouwen in de financiële markten te geven, afgestudeerden van de carrière van Degree in Accounting and Finance (LCPF) de mogelijkheid om professionele certificering die hen in staat om de jaarrekening voor het fiscale of financiële gevolgen dicteren te verkrijgen, rekening basissen voor interne controlesystemen die nodig zijn.

Degree in Accounting and Finance (LCPF) ITESM speelt in op de noodzaak voor de organisaties om de kwaliteit professionals in de financiële gebied van jaarrekeningen in staat om informatie te genereren in overeenstemming met de nationale en internationale normen, innovatieve modellen te ontwikkelen voor het meten en verslag waardecreatie in financiële en niet-financiële aard, die worden uitgevoerd met ethische normen en op zoek naar zakelijke duurzaamheid met een duidelijk beeld van hun verantwoordelijkheid voor de samenleving. In staat om de verschillende informatiesystemen te behandelen, met een focus op systemische, multidisicplinario gedachte, met banden met het bedrijfsleven en het vermogen om zakelijke kansen te ontwikkelen met een multiculturele, innovatieve en duurzame visie; volgens de professionele eisen Deze organisatie is gecertificeerd en speciale, nationaal en internationaal.

Wie is een Bachelor of Public Finance en Accountancy?

een Degree in Public Accounting en Financiën (LCPF) is de professional in staat om het beheer te controleren, beoordelen van waardecreatie en identificeren van mogelijkheden voor groei en verbetering van de organisatie, deskundige financiële informatie, met een solide achtergrond in financiën, en de enige professional in de zakenwijk, met de macht om te beoordelen en commentaar op de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de financiële en fiscale informatie die door organisaties in overeenstemming met de internationale normen in de financiële, fiscale en audit, de uitgifte van aanbevelingen op basis van ethische criteria, en bij te dragen aan de financiële stabiliteit daarvan bevordering van innovatie en duurzaamheid, effectief gebruik maken van informatietechnologie en communicatie. Daarnaast is het in staat om de eerste certificering en specialisme te behalen in overeenstemming met de nationale en internationale professionele eisen.

Wat zijn de vaardigheden van een Bachelor of Public Finance en Accountancy?

Een Bachelor of Public Finance en Accountancy (LCPF) in staat zal zijn om:

 • evalueren en verstrekken van adviezen over de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de financiële, administratieve en fiscale informatie gegenereerd door organisaties.
 • Het ontwikkelen van nieuwe modellen voor het beheer van de controle in een organisatie en het genereren van financiële, fiscale en administratieve bijdragen tot het genereren van waarde in organisaties.
 • Breng relevant, lokale of internationale regelgeving, het accountantsberoep.
 • Met behulp van informatietechnologie en cutting-edge specialist voor informatie management accounting, financiële en fiscale, van essentieel belang voor de besluitvorming in verschillende gebieden van deskundigheid van hun beroep.
 • Denk na over de ethische implicaties van hun handelen, gebaseerd op de naleving van wetten, regels en voorschriften, nationaal en internationaal, om vertrouwen en geloofwaardigheid op te bouwen in de verschillende gebruikers van de financiële informatie. Integreer, te analyseren en de financiële en administratieve informatie naar gebieden kansen te identificeren en innovatieve modellen voor het meten en rapporteren waardecreatie in de organisatie te ontwikkelen interpreteren.
 • Communiceer effectief in het Spaans en het Engels.
 • Maak financiële, fiscale en administratieve strategieën die het bedrijf in staat stellen om te behouden en te groeien haar concurrentiepositie.
 • Begrijpen en zijn gevoelig voor de economische, sociale en politieke realiteit van het land en in staat zijn om ondernemende, solidariteit en verantwoordelijkheid te handelen in het verbeteren van de kwaliteit van leven van hun gemeenschap weg zal zijn.
 • Stel doelen en effectief werken met teams om concrete acties.
 • Bijdragen aan de oprichting en aanpassing van de boekhoudkundige en fiscale regelgeving met betrekking tot particulieren en bedrijven in hun omgeving.
 • Klik hier voor de organisatie is gecertificeerd en specialisatie in overeenstemming met de nationale en internationale professionele eisen.

Waar je een Bachelor of Public Finance en Accountancy kunnen werken?

Een Bachelor of Public Finance en Accountancy (LCPF) kan plaatsvinden in verschillende werkgebieden, zoals:

 • het gebied van administratieve executive order accounting, financiële en fiscale, zowel in bedrijven, middelgrote en kleine ondernemingen van nationale en internationale rechtbank.
 • Internationale ondernemingen, die zich bezighouden met auditing, financieel, administratief en fiscaal advies.
 • De publieke sector op het gebied van treasury, auditing, administratie en controleur.
 • Het financiële systeem: banken, bonding, verzekeringen, etc.
 • Bedrijven die zich dankzij hun kennis van de efficiënte werking van de middelen. Onderzoek en onderwijs.

Om professionele certificering te verkrijgen, kunnen de studenten worden erkend en de praktijk in bedrijven en organisaties overal in de wereld, zoals de internationale normen die door de Accounting is de enige wereldwijde beroep.

In elk van deze gebieden, kan de Bachelor of Accounting and Finance kiezen om uit te voeren, scherp, in een of meer van de volgende gebieden van professionele ontwikkeling: - Planning, implementatie en verbetering van de verschillende systemen die de bedrijfswinsten te maximaliseren zoals kostenbeheersing; Financiële dienstverlening en fiscale informatiesystemen en business control.

 • Het nemen van beslissingen op waardecreatie van de onderneming door deel te nemen aan: projectie-activiteiten door middel van financiële cijfers, het optimaliseren van financieringsbronnen en investeringsmogelijkheden, risicomanagement en hedging.
 • Uitgifte van adviezen over de kwaliteit van de financiële verslaggeving.
 • accounting, financiële, administratieve en fiscale advisering in zijn eigen kantoor.
 • onderzoek en onderwijs.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op September 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
9 semesters
Voltijd
Locations
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2018
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan