Chemical Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In de loop en differentiële

Beoordeeld door MEC met aantekening 4, de cursus stelt studenten in staat om projecten te ontwikkelen, exploiteren industrieën, nieuwe producten en chemische processen te ontwikkelen en maken de productie met de verbetering van een chemisch of biochemisch proces. De chemische ingenieur is een professional die kan deelnemen aan alle fasen in de chemische industrie, van het ontwerpen van het project, het eindproduct, maar ook in onderzoek en socio-milieuproblematiek.

Sinds haar oprichting in 2010 de loop van de Chemical Engineering CETIQT SENAI bedoeld om gelijke tred te houden met de behoeften van de markt. Vanaf 2013, met een nieuwe grille, de cursus geeft een nog grotere nadruk op opleiding ingenieur, het verhogen van de werklast van specifieke disciplines.

Het doel van de cursus is om huisartsen te trainen met een solide basis in de fundamentele wetenschappen als natuurkunde, scheikunde, wiskunde en biologie en zijn in staat om te ontwerpen, te begeleiden, de voorbereiding en coördinatie van diverse aard processen.

De student voert praktische activiteiten in het laboratorium, het bestuderen van fundamentele theoretische inhoud van Engineering (Scheikunde, Natuurkunde en Wiskunde) en de specifieke inhoud (Unit Operations, Transport Phenomena, thermodynamica, enz.). Zo wordt de afgestudeerde gekwalificeerd om te werken in gebieden zoals project management en de industriële productie en de Environmental omgeving.

Het verschil afstuderen in Chemical Engineering, Faculteit SENAI CETIQT is de integratie met de chemische en de textielindustrie van Rio de Janeiro en Brazilië. SENAI CETIQT gebruikelijk trainer van professionele uitstek voor deze sectoren. De traditie van SENAI opleiden van professionals voor de industrie maakt de plaatsing van de afgestudeerden in de markt, in combinatie met een uitstekende infrastructuur van de Campus CETIQT en een faculteit met meer dan 70% van de Masters en Doctors.

Arbeidsmarkt

De School SENAI CETIQT oudsher leiden tot hooggekwalificeerde arbeidsmarkt aan de eisen van de chemische en de textielindustrie te voldoen in al zijn extensie. Studenten gevormd in de loop van de Bachelor in de chemische technologie in staat zal zijn om aan de eisen van alle segmenten van de chemische industrie, zoals de petrochemische, textiel, voeding, olie en gas, Innovatie, Pharmaceuticals voldoen, onder anderen. De milieu-gebied is ook een veelbelovend gebied voor de student gevormd bij SENAI CETIQT, die in zijn curriculum onderwerpen zoals Environmental Engineering en afvalwaterbehandeling heeft.

Tijdreizen

De lessen beginnen: februari en augustus - Halfjaarlijkse Hours: Ochtend (7:20-00:00) / Nacht (18:00-22:30)

Waarden

De waarden van de kosten worden berekend op basis van de hoeveelheid credits gerouteerd in elke helft. Elke student kan worden geprogrammeerd en maken het natuurlijk de meest handige manier voor elk.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

O Instituto SENAI de Tecnologia (IST) Têxtil e de Confecção SENAI CETIQT é o maior centro latino-americano de produção de conhecimento aplicado à cadeia produtiva têxtil e de confecção.

O Instituto SENAI de Tecnologia (IST) Têxtil e de Confecção SENAI CETIQT é o maior centro latino-americano de produção de conhecimento aplicado à cadeia produtiva têxtil e de confecção. Lees Minder