Chemical Engineering

Universidade São Francisco (USF)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Chemical Engineering

Universidade São Francisco (USF)

De chemische ingenieur is een professionele staat transformeren grondstoffen in producten door de ontwikkeling en / of verbetering van productieprocessen in kleine of grote schaal. Het kan ontwerpen en controleren de constructie, montage, installatie en bediening van apparatuur en fabrieken waarbij gebeurt het preparaat of chemische behandelingsproducten. Onderzoeken instellen om de verschillende operationele fasen, de productie mogelijkheden voor commerciële doeleinden te controleren, altijd gericht op vermindering van de productiekosten en milieu-effecten, evenals een betere kwaliteitscontrole. Het is ook de scheikundig ingenieur inspecteren en activiteiten van werknemers te coördineren die belast zijn met chemische apparatuur en systemen.

Momenteel is de professional vereist door de arbeidsmarkt, het moet een ondernemer, dat wil zeggen te zijn, wordt verwacht dat het initiatief, leiderschap en vooral, motivatie en enthousiasme hebben.

Overwegende dat de beste manier om studenten voor te bereiden op de beroepspraktijk is te helpen bij het nemen doeltreffend en consequent de basics en ethiek training, werd de loop van de Chemical Engineering bij USF getrokken uit een set van kernvakken gemeenschappelijk voor ingenieursopleidingen, specifieke beroepsgerichte vakken en algemeen vormende vakken dat de uitbreiding van de mogelijkheden van de actie op de arbeidsmarkt mogelijk te maken. Met deze functies zal de student voorwaarden succesvol in loopbaankeuzes te zijn en zal ook de intellectuele basis aan een deelnemende burger.

Het begin van de cursus activiteiten vond plaats in de eerste helft van 2012. Zijn curriculum streeft verbetering van het onderwijs-learning relaties, met het oog op een betere afbakening van de professional die zal worden gevormd door de Universiteit van San Francisco. In die zin zijn de onderwerpen verdeeld in halve modules 10, waarbij er geen vereisten.

algemene informatie

Duur: 10 semesters Periode: Nachturen: 3.860h

veld

The Engineering Course Chemie aan de missie van de Universiteit van San Francisco is om professionals die technische technische achtergrond te combineren met de mogelijkheid om te werken in de verschillende activiteiten die door het beroep, dat wil zeggen, in de chemische, aardolie, voedingsmiddelen, farmaceutische industrie en bedrijven, waar voor te bereiden er is de omgang met chemicaliën, in aanvulling op de diensten en consulting industrie.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
10 - 10 semesters
Deeltijd
Locations
Brazilië - São Paulo, São Paulo
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Brazilië - São Paulo, São Paulo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan