Chemie, Bachelor In De Toegepaste Wetenschappen

HZ University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Chemie, Bachelor In De Toegepaste Wetenschappen

HZ University of Applied Sciences

Chemie, Bachelor of Applied Sciences

&nbsp

Ongeveer 40% van de studie zal bestaan ​​uit experimenten in de laboratoria. Deze experimenten worden uitgevoerd in onze ruime laboratoria met geavanceerde apparatuur. Kwaliteit staat voorop in alle opzichten.De eerste twee jaar laten u kennismaken met het werkveld en je leert alles over de algemene scheikunde en biologie. In het derde jaar kiezen tussen de majors 'Toegepaste Scheikunde ' en 'Life Sciences '.

&nbsp

&nbsp

Toegepaste Scheikunde


Toegepaste Scheikunde leidt je op tot een onderzoeker op het gebied van toegepast onderzoek in het laboratorium. Je bestudeert de samenstelling, de concentratie en de kwaliteit van de grondstoffen en producten, zoals dranken, shampoo, medicijnen maar ook voedingsmiddelen.U zult ook uit te voeren onderzoeken naar organische materialen gevonden in natuurlijke producten en omgaan met milieuproblemen.

&nbsp


Lifes Wetenschappen


In Life Sciences je studie onderwerpen als bacteriologie en virologie, epidemiologie en immunobiologie, de ontwikkeling van moderne vaccins en de toepassing van DNA-technieken bij de identificatie van micro-organismen. Ook leer je fluorescentie beeldvorming technieken te gebruiken. Life Sciences zijn velden in experimenteel wetenschappelijk onderzoek die zich richten op de moleculaire biologische processen van 'leven'. Dit varieert van virussen, micro-organismen en planten, voor de mens. De studie van biologische moleculaire processen gaat om geavanceerde laboratorium experimenteel werk, zoals genomics, proteomics en celcultuur.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Locations
Nederlanden - Vlissingen
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Vlissingen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan