Chemische Technologie

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Chemische Technologie

International Accelerator

Waarom Chemical Engineering?

Waarom zou u geïnteresseerd bent in Chemical Engineering zijn?

Chemical Engineering is een breed vakgebied dat bij elkaar brengt wiskunde, scheikunde, biologie en techniek aan de wereld op te bouwen om ons heen, van de brandstof in uw auto naar de materialen in je kleren. Veel van de producten van de chemische technologie kan worden gezien gewoon door te kijken rond de kamer u zich bevindt. Grootschalige productie van geneesmiddelen, de ontwikkeling van nieuwe halfgeleider technologieën en alternatieve energiebronnen zijn slechts enkele van de gebieden waar de chemische ingenieurs een verschil maken. Chemisch ingenieurs zijn ook in de voorhoede van de inspanningen om te verhuizen naar een meer ecologisch duurzame economie. Chemische techniek is ook een uitstekende grote voor de studenten die willen formeel onderzoek in de geneeskunde, farmacie engineering of zelfs de wet na te streven. Hier aan de KU, bieden wij de eerste hand ervaring in alle aspecten van de chemische technologie. Studenten kunnen een algemene optie, of premedical, biomedische, petroleum of milieu specialisaties te kiezen.

Wat is de toekomst van de industrie eruit?

De toekomst van de industrie is zeer helder, dankzij de toegenomen wereldwijde vraag naar energie, medicijnen en biomedische producten. Chemische ingenieurs zijn zeer gewild om te werken in deze sectoren, evenals in onderzoek en ontwikkeling. Deze trend zal zich waarschijnlijk voortzetten voor vele jaren.

Hoeveel kan ik verwachten te maken?

Met een bachelordiploma, het beginsalaris momenteel gemiddeld $ 65.782 in aanvulling op een eerste bonus. De gemiddelde verhoging na het eerste jaar is meestal 4,8%, met een gemiddelde van de industrie salaris na 15 jaar van $ 84.000 studenten afstuderen met MS graden maken ongeveer dezelfde salarissen beginnen zoals die met BS graden. Studenten met een MS echter hogere potentie vooruitgang. 90% van de gepromoveerden gaan om industrieel onderzoek en ontwikkeling, waar ze beginnen op een gemiddelde van $ 73.000. Deze eerste salaris groeit meestal tot ongeveer $ 101.000 na 15 jaar ervaring.

Chemical Engineering Bachelor of Science

Overzicht

Chemische technologie is gegroeid uit een combinatie van chemie en techniek in verband met industriële processen. Vandaag de dag, het product heeft een body of knowledge gebruikt bij de synthese, het ontwerp testen, scale-up, de bediening, controle en optimalisatie van processen die de fysische toestand of de samenstelling van de materialen veranderen. Chemische ingenieurs hebben een centrale rol in de industriële ontwikkeling van materialen die grote maatschappelijke invloed hebben gehad, zoals de productie van brandstoffen en smeermiddelen, kunstmest, synthetische vezels en kunststoffen gespeeld. Ze zullen centraal worden betrokken bij het verminderen van de vervuilende effecten van bepaalde bijproducten en het opruimen van ongewenste residuen van eerdere processen.

Het eerste deel van het programma biedt cursussen op de fundamentele beginselen van de omzetting van grondstoffen tot een gewenst product door chemische en fysische processen. Ontwikkeling van de concepten van engineering design begint met de toepassing van de fundamentele principes om technische problemen in deze cursussen op te lossen en culmineert in een reeks van senior-level design cursussen die een volledige integratie van technische kennis, maar ook wordt gekeken naar economische, milieu-, veiligheids- eisen, en maatschappelijke problemen. Deze ervaring is van essentieel belang bij de voorbereiding van de afgestudeerden voor entry-level posities.

educatieve doelstelling

Het doel van het programma is om afgestudeerden voor te bereiden op de beroepspraktijk in de industrie, de overheid, of post-undergraduate opleiding in de chemische technologie, geneeskunde, en andere aanverwante disciplines.

professionele Mogelijkheden

Chemici betreffen de chemische processen die grondstoffen om te zetten in waardevolle producten. Ze dienen industriële en andere activiteiten waarbij processen voordoen waarbij materialen een chemische of fysische verandering ondergaat. Chemisch ingenieurs bouwen van een brug tussen wetenschap en fabricage, toepassing van de beginselen van de chemie, biologie en engineering tot problemen met de productie of het gebruik van chemische stoffen op te lossen. Chemische ingenieurs doorgaans werken voor de productie van bedrijven, milieu-bedrijven, de gezondheidszorg en de farmaceutische industrie, de olie-industrie, biotechnologie, of adviesbureaus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates