Chemische technologie

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Chemische technologie

International Accelerator

chemische technologie

Je wilt niet te werken in slechts een gebied van wetenschap. Jij bent het type persoon die wil het allemaal.

Over Chemical Engineering

Chemische technologie paren de principes van de scheikunde, natuurkunde en biologie met het ontwerp vaardigheden van een ingenieur. Als chemisch ingenieur, zult u in staat om bij te dragen aan de samenleving door middel van onderzoek, proces of product development, bestrijding van verontreiniging, energie studies, en nog veel meer.

Concentraties beschikbaar:

Biomoleculaire

De biomoleculaire concentratie geeft inzicht in de rol van chemische ingenieurs spelen in engineering biologische systemen. Optimalisatie industriële biologische processen gaan veel van dezelfde technieken als traditionele chemische processen, zoals scheidingen, productzuivering en reactorontwerp. In deze concentratie, kunt u uw biologie achtergrond door middel van geavanceerde cursussen in biologische engineering en biologie te versterken. Daarnaast zal je biomoleculaire cursussen in de chemische technologie waarin je leert over kinetiek van bioreactoren, DNA-manipulatie, eiwit-engineering voor verbeterde industriële nut, en vele andere onderwerpen te nemen.

milieu-

De concentratie in het milieu geeft inzicht in de relatie tussen natuur en chemicaliën, waaronder de grondstoffen, verwerking en uiteindelijke lot in het milieu. Cursussen in deze concentratie focus op duurzaamheid in de chemische en procesindustrie, transport van chemicaliën in het milieu (met inbegrip van lucht, water en bodem), atmosferische reacties, en het evenwicht tussen industrie en milieu in grote en kleine systemen.

materialen

De materialen concentratie geeft een inzicht in de verwerking van materialen en eigenschappen, zoals zij betrekking hebben op chemische technologie. Bijvoorbeeld cursussen in heterogene katalyse overwegen hoe prestatie van de katalysator wordt in verband gebracht met de eigenschappen van het materiaal op atomair niveau. Ook het programma geeft inzicht in hoe de eigenschappen van de materialen worden bepaald door chemische omzetting. Zo is het belangrijk te begrijpen hoe voorlopermaterialen invloed op de eigenschappen van producten, kunststoffen of andere geavanceerde materialen, zoals legeringen, keramiek en halfgeleiders. Andere cursussen omvatten onderwerpen gerelateerd aan metal betrouwbaarheid en corrosie als zij betrekking hebben op chemische technologie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates