Chemistry Major, BS

Algemeen

Beschrijving van opleiding

programma beschrijving

Het Department of Chemistry deelt de missie van Winston-Salem State University van studentensucces door excellentie te bieden in onderwijs, studiebeurzen en service. Cursussen in het hoofdprogramma, samen met die in het algemeen onderwijs, bieden studenten kansen om vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor succes in de werkwereld en op graduate / professionele scholen. Majors in de chemie nemen deel aan praktijkgerichte onderzoekservaringen met ultramoderne instrumentatie. Majors en minoren in de chemie kunnen lid worden van de American Chemical Society Student Affiliate (ACS, professionele chemievereniging) of Phi Lambda Epsilon (PLU, nationale chemie-eervereniging). In het jaar 2014/2015 ontving de ACS Student Affiliate een eervolle vermelding van de ACS voor haar activiteiten.

Visie

Het Department of Chemistry is gericht op het bieden van kansen aan studenten om academische en praktische onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen om hun concurrentievermogen te vergroten in: 1) het wereldwijde STEM-personeel, 2) het verkrijgen van toelating tot graduate programma's in de chemie en geavanceerde studies in forensische chemie, en 3) het verkrijgen van toelating tot professionele programma's, waaronder medische, apotheek-, tandheelkundige en diergeneeskundige scholen.

Missie

De missie van het Departement Scheikunde is om relevante en levendige grote programma's in Scheikunde en minorprogramma's in Scheikunde en Natuurkunde aan te bieden. De afdeling biedt ook servicecursussen in algemene scheikunde, natuurkunde, milieuwetenschappen en natuurkunde voor studenten in aanverwante gebieden en vervult onderdelen van het basiscurriculum van het algemeen onderwijs.

Afdelingsdoelstellingen

  • Om studenten voor te bereiden op toelating tot de graduate / professionele school of op professionele posities op instapniveau.
  • Om effectief advies en mentorschap te bieden.
  • Effectieve lesmethoden modelleren die het leren van studenten bevorderen.
  • Het bevorderen en vergemakkelijken van de productiviteit van de faculteit in de studiebeurzen van onderwijs, leren en onderzoek.
  • Een verscheidenheid aan cursussen in scheikunde, natuurkunde, milieuwetenschappen en natuurkunde aanbieden als onderdeel van de kern- en servicecurricula.

Dienstverlening aan de universiteit en de gemeenschap.

Leerresultaten van studenten

  • Studenten zullen aantonen dat ze fundamentele chemische en wetenschappelijke principes begrijpen.
  • Studenten kunnen fundamentele chemische en wetenschappelijke principes toepassen.
  • Studenten zullen kritisch denken en analytisch redeneren kunnen toepassen om chemische problemen te identificeren en op te lossen.
  • Studenten kunnen chemische laboratoriumtechnieken en -procedures uitvoeren terwijl ze zich bewust zijn van de laboratoriumveiligheid.
  • Studenten zullen wetenschappelijke bevindingen effectief en professioneel kunnen communiceren.
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Winston-Salem State University is a bold, vibrant and diverse academic community that fosters the creative thinking, analytical problem-solving, and depth of character graduates need to transform them ... Lees meer

Winston-Salem State University is a bold, vibrant and diverse academic community that fosters the creative thinking, analytical problem-solving, and depth of character graduates need to transform themselves and their world. These values embody our motto, “Enter to Learn. Depart to Serve.” Founded in 1892, WSSU enjoys a distinguished reputation as a historically black constituent institution of the University of North Carolina that offers a rich curriculum rooted in a high-quality, liberal education. Our undergraduate and graduate students can choose from many innovative areas of study designed to equip them with the skills and knowledge needed to develop creative solutions to today’s—and tomorrow’s—complex problems. Lees Minder