circus

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Circus

De bacheloropleiding Circus in Doch maakt gebruik van de vaardigheden en de artistieke tradities als een basis waarop hoog niveau van technische en artistieke competenties op te bouwen in nieuwe praktijken. Het biedt kennis over, en inzicht in, de vele vormen van expressie in circus. Het initieert ook innovatieve processen in de methoden van werken en van uitdrukken in nauwe relatie met choreografie en de podiumkunsten. Bij het afstuderen kan de student gebruik maken van zijn / haar kunstenaarschap om bij te dragen aan de ontwikkeling van het circus beweging woordenschat en op hun beurt misschien zelfs opnieuw de kunstvorm zelf.

&nbsp

In de BA-programma, gebeurt dit op twee niveaus tegelijk, in de eerste plaats door de kerngroep van discipline leerkrachten die met de studenten op een dagelijkse basis contact gedurende de looptijd van het programma, waardoor een schat aan ervaring zowel in technisch als artistiek door middel van hun unieke pedagogische aanpak. In combinatie met deze, stellen wij sterke en duurzame samenwerking met een groot aantal individuen en netwerken van individuen, zowel binnen de nationale en internationale circus arena. Deze leraren, vooraanstaande kunstenaars en onderzoekers, zijn zeer aanwezig in de dagelijkse praktijk van de student. Door deze rijke omgeving, worden de studenten continu wordt toegediend tools die de mogelijkheid om om de eigen activiteiten hebben betrekking op een artistieke en sociale context te vergemakkelijken.

&nbsp

We trainen niet mensen voor de eisen van vandaag, maar richten we ons op dat wat zal komen.Onze leerlingen en hun visies daagt de huidige en verander de wereld!

&nbsp

Let op: de Bachelor-programma in Circus toelating heeft om het andere jaar. Het volgende programma start zal zijn in het najaar van 2013. Alle informatie en data die voor de toepassing zal worden gepubliceerd op de website van DOCHs uiterlijk 15 december van 2012.

Laatst bijgewerkt op May 2012

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Onze nieuwsgierigheid maakt de wereld te veranderen. Verwachting en verlangen naar voren draaien onze visie. De voorwaarde voor alle artistieke werk en onderzoek is deze wens verder te kijken dan wat ... Lees meer

Onze nieuwsgierigheid maakt de wereld te veranderen. Verwachting en verlangen naar voren draaien onze visie. De voorwaarde voor alle artistieke werk en onderzoek is deze wens verder te kijken dan wat al bekend is. Coming to Doch moet een uitdagend, ondernemend, stimulerend, soms saai, vaker leuke ervaring in een zorgzame omgeving waar alles mogelijk is en nieuwe grenzen worden geopend. Doch is geen statisch kamer, maar een goed georganiseerde chaos in continue beweging, met de aard van de kritische nieuwsgierigheid gedreven onderzoek nodig om de wereld een betere plaats en werkelijkheid in iets wat lijkt op onze dromen te maken. &nbsp Doch is de enige onderwijsinstelling in zijn soort voor dans en circus in Zweden 's systeem van hoger onderwijs.Deze prestigieuze instelling is als enige verantwoordelijk voor het instrueren van een groeiende studentenpopulatie in een breed scala van circus-en dance-gerelateerde gebieden:. Choreografie, circus, dans Pedagogiek en Dance Performance Doch is ook de plek voor mensen die al in het vak en willen om hun deskundigheid uit te breiden en bieden wij onderzoek onderwijs voor kunstenaars. Het is een dynamische en creatieve omgeving waar kunst en onderzoek hand in hand gaan. Op Doch de traditie wordt uitgedaagd door innovatie en experiment. Het is een ontmoetingsplaats voor kunst, pedagogiek en wetenschap, oude en nieuwe theoretische concepten. Populair tradities krijgen een nieuwe betekenis en nieuwe artistieke loopbaan te ontwikkelen om onze ideeën te veranderen over wat er bekend is. &nbsp Elke cursus of opleiding heeft een eigen specifieke voorkennis vereist, deze kunnen onder meer diploma's uit eerdere studies. Elke student die van toepassing is heeft het recht om zijn / haar verdiensten geëvalueerd om te zien of de informele verdiensten (e.i. niet-universitaire studies, werkervaring) zijn het equivalent van de formele verdiensten die nodig zijn voor binnenkomst of als basis van een graad. Toelatingstesten voor de school zijn veelomvattend en verschillen per opleiding of cursus. Alle onderwijs is gratis voor studenten van de EWS-landen. &nbsp Wij zijn niet te voeden voor het heden, maar voor de toekomst. Het is onze leerlingen en hun visies die de wereld zal bewegen! Lees Minder