Communicatie en elektronica-engineering (cee)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Communications and Electronics Engineering (CEE) is het gebruik van wetenschap en wiskunde toegepast op praktische problemen op het gebied van communicatie. CEE ingenieurs zich bezighouden met onderzoek, ontwerp en ontwikkeling en het testen van de elektronische apparatuur die wordt gebruikt in verschillende communicatiesystemen. Het is te wijten aan elektrotechnici dat we genieten van dergelijke moderne communicatiemiddelen zoals mobiele telefoons, radio en televisie.

De CEE Programs bij PPU werd in 2006 opgericht om gelijke tred met de wereldwijde ontwikkelingen in het veld met een up-to-date curriculum dat is opgesteld op basis van de lokale behoeften van de markt te behouden. Aan het begin van het academisch jaar 2015/2016, is een joint MSc programma in de elektrotechniek gelanceerd met een Telecommunications spoor nodige faciliteiten door afgestudeerde studenten om te worden gebruikt tijdens hun studies en thesis te bieden.

CEE Programma Doelstellingen

  • Zorg voor de Palestijnse Communicatie sector met de ingenieurs die een sterke wetenschappelijke achtergrond hebben, en met de benodigde vaardigheden en het vermogen om de diensten van de communicatie-apparatuur te behouden.
  • Bereid je goed opgeleid personeel op het gebied van wetenschap en technologie, met bijzondere nadruk op de kwaliteit van programma's.
  • Vouw graduate studies en ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek en professionele studies zowel lokaal als wereldwijd.
  • Ontwikkel persoonlijkheid en beroepsethiek student via een evenwichtig programma van buitenschoolse activiteiten overwogen een integraal onderdeel van het studentenleven op de campus te vormen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Palestine Polytechnic University (PPU) has witnessed quantum leaps in a short three-decade time during which it had been developed from a community college with few scattered buildings and limited pro ... Lees meer

Palestine Polytechnic University (PPU) has witnessed quantum leaps in a short three-decade time during which it had been developed from a community college with few scattered buildings and limited programs to a full entrepreneur University with several colleges offering graduate and undergraduate programs. The University’s diversified academic programs were not only tailored responding to the community needs, but they have also been developed qualitatively to compete in national and regional dimensions. Development on the level of research and community services provided have also been witnessing major leaps in the establishment of several multi-disciplinary centers of excellences that possess quality-certified laboratories and facilities that are capable of providing professional standardized testing and consultancies to various national development sectors. Lees Minder