Communicatie en elektronica-engineering (cee)

Palestine Polytechnic University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Communicatie en elektronica-engineering (cee)

Palestine Polytechnic University

Communications and Electronics Engineering (CEE) is het gebruik van wetenschap en wiskunde toegepast op praktische problemen op het gebied van communicatie. CEE ingenieurs zich bezighouden met onderzoek, ontwerp en ontwikkeling en het testen van de elektronische apparatuur die wordt gebruikt in verschillende communicatiesystemen. Het is te wijten aan elektrotechnici dat we genieten van dergelijke moderne communicatiemiddelen zoals mobiele telefoons, radio en televisie.

De CEE Programs bij PPU werd in 2006 opgericht om gelijke tred met de wereldwijde ontwikkelingen in het veld met een up-to-date curriculum dat is opgesteld op basis van de lokale behoeften van de markt te behouden. Aan het begin van het academisch jaar 2015/2016, is een joint MSc programma in de elektrotechniek gelanceerd met een Telecommunications spoor nodige faciliteiten door afgestudeerde studenten om te worden gebruikt tijdens hun studies en thesis te bieden.

CEE Programma Doelstellingen

  • Zorg voor de Palestijnse Communicatie sector met de ingenieurs die een sterke wetenschappelijke achtergrond hebben, en met de benodigde vaardigheden en het vermogen om de diensten van de communicatie-apparatuur te behouden.
  • Bereid je goed opgeleid personeel op het gebied van wetenschap en technologie, met bijzondere nadruk op de kwaliteit van programma's.
  • Vouw graduate studies en ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek en professionele studies zowel lokaal als wereldwijd.
  • Ontwikkel persoonlijkheid en beroepsethiek student via een evenwichtig programma van buitenschoolse activiteiten overwogen een integraal onderdeel van het studentenleven op de campus te vormen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Arabic (Jordan)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Staat Palestina - Hebron
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Staat Palestina - Hebron
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan