Lees de Officiële Beschrijving

Via dit programma neemt de Danubius Universiteit de missie op zich om specialisten, onderzoekers en leiders op managementgebied uit de Oost- en Zuidoost-regio's van het land voor te bereiden, betrokken te raken bij debatten en maatschappelijke projecten, bij het vormgeven van een nieuw ontwikkelingskader in een Europese context. context.

Om een ​​antwoord te bieden op deze belangrijke onderdelen van het nieuwe vakgebied, is het curriculum dat we onze studenten bieden, via professoren die zeer bekwaam zijn in het veld, in overeenstemming met alles wat er vandaag op nationaal en internationaal niveau gebeurt, wat zo'n afgestudeerde diploma erkend, door middel van overdraagbare kredieten, overal in de wereld.

De professionele competenties die studenten kunnen behalen na het behalen van hun bachelordiploma zijn:

  • Identificatie en gebruik van de gespecialiseerde taal, methodologieën en kennis uit de communicatiewetenschappen
  • Gebruik van nieuwe informatie- en communicatietechnologieën (NICT)
  • Identificatie en gebruik van strategieën, communicatiemethoden en technieken in het proces van public relations
  • Een product van public relations bereiken en promoten
  • Gespecialiseerde hulp bij het beheer van crisiscommunicatie en / of bemiddeling bij communicatieconflicten

Enkele van de onderwerpen bestudeerd binnen dit programma zijn: Crisiscommunicatie, internationale public relations, regionale public relations, het bewerken van materialen van public relations, toegepaste semiotiek, communicatierecht, de filosofie van de cultuur, communicatie en public relations in politieke organisaties.

Het studiecurriculum omvat fasen van gespecialiseerde oefeningen in het tweede studiejaar, 4 weken, en telt 120 uur op aan het einde van het tweede semester.

Specialist op het gebied van public relations, mediator, woordvoerder, brand manager, protocol organisator, markten en tentoonstellingen organisator, trainer, opleiding organisator / adviseur, assessor van professionele competenties, politieke communicatie adviseur, specialist in online: Afgestudeerden van deze bacheloropleiding kunnen dragers zoals hebben public relations, en specialist in perscommunicatie.

Opleiding te volgen in:
Engels
Roemeense

Zie 5 andere vakken van Danubius University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Contact school
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
2,500 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Contact school
Einddatum
Oct. 1, 2021
Aanmeldingslimiet

Contact school

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Oct. 1, 2021