Communicatie studie

The College At Brockport State University Of New York

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Communicatie studie

The College At Brockport State University Of New York

De major onderzoekt communicatie in verschillende contexten, variërend van interpersoonlijke communicatie tot massale overtuiging en de sociale invloed van media. Studenten onderzoeken verschillende communicatieactiviteiten met leerervaringen, in theorie, toepassing van theorie en prestaties. De twee beschikbare specialisaties van de major stellen studenten in staat een studieprogramma te ontwikkelen in die aspecten van communicatiewetenschappen die passen bij hun academische interesses en carrièredoelen.

Wat je leert

Goede communicatie is de sleutel tot succes op elk gebied. Leer kerntechnieken in onze basisklassen. Pas vervolgens uw diploma aan uw professionele doelen en interesses aan door een concentratie te kiezen in openbare en gemedieerde communicatie of interpersoonlijke en organisatorische communicatie.

Onze communicatiegraad helpt je om te leren ontleden, analyseren en plannen van berichten. Je leert ook technieken om face-to-face en in een groep te communiceren.

Leerplan

Bestudeer de theorieën en werken van grote communicatoren terwijl je communicatie in verschillende contexten verkent, gaande van interpersoonlijke communicatie tot massale overtuiging en de sociale invloed van media.
Ons programma biedt je ook een kans om een ​​voorsprong te nemen op afgestudeerde lessen tijdens je laatste jaar. Vraag naar ons GradFWD-programma.

Toelatingsvoorwaarden

We raden aan eerstejaars aanvragen in te dienen in oktober of begin november. We beslissen uw opname zodra u uw aanvraag hebt voltooid.

Volgende deadline voor overdracht van studenten

Herfst semester: 1 augustus

Stages

Verdien academisch krediet en loopbaanervaring tegelijkertijd. Kies uit verschillende velden in het Rochester-gebied, in de regio of in het hele land.

Career Outlook

Communicatiestudenten gaan afstuderen of volgen een carrière op gebieden als:
  • Bedrijfscommunicatie
  • SalesAdvertising
  • Publieke relaties
  • Personeelszaken
  • Leiderschapstraining
  • Campagne beheer
  • wet
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 20, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Locations
Verenigde Staten - Rochester, New York
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates